Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnátok nekem kémekről szóló...

Tudnátok nekem kémekről szóló könyveket ajánlani? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Most olvastam Ally Carter két könyvét, és eszembe jutott, hogy már régebben is olvastam egy ilyen történetet. Engem mindig is érdekeltek az ilyen történetek, így kíváncsi lennék, ti mit olvastatok, vagy mit tudtok ajánlani. Egyébként komolyabb könyvek is jöhetnek, mindenevő vagyok :).
2012. okt. 4. 21:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha kamasz vagy, akkor tudom ajánlani az Első bevetést. Ha nem akkor sajna nem tudok, mert még 14 évesen olvastam ezt a könyvet (nem volt rossz akkori fejjel) és azóta nem olvasok semmi kém sztorit :)
2012. okt. 4. 23:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Hahn Péter - Koppány József: Rókák a sakktáblán.

Ebben több, egymástól független hírszerzős írás van, amelyek egytől egyik valós esetre épülnek. Félig dokumentumszerű, de nagyon érdekes és olvasmányos. Sok mindent meg lehet tudni belőle. Sok töri van benne (20. század), jobban fogod élvezni, ha kb. képben vagy, de szerintem anélkül is csemege. Nem egy túl vastag könyv. Én egyszerre olvastam végig az egészet. :)

2012. okt. 5. 13:14
 3/3 anonim válasza:
Szuperkémek titkos kézikönyve :)
2012. okt. 7. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!