Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » SZJGEREK! Szerintetek mi lett...

SZJGEREK! Szerintetek mi lett volna ha Corteznek van egy tetvére?

Figyelt kérdés

Ti lánynak vagy fiúnak képzelitek?

Név vagy esetleg hogy milyen idős?

Kérlek írjátok le.

Előre is köszi :)

2015. márc. 19. 21:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez rohadtul lényegtelen. A cselekményen semmit sem változtatott volna, az írónő így képzelte el a sztorit, fölösleges azon agyalni, hogy mi lett volna ha...
2015. márc. 20. 17:21
 2/7 anonim ***** válasza:
48%

Hát igazából az én fejemben már megfordult az ötlet.

Én lánynak képzeltem el: talán Zoé lenne vagy valami hasonló, és Corteztől egy évvel fiatalabb, de egy osztályba járnának.

Szerintem valamikor tizenegyedik elején bukkant volna fel, Reni pedig biztosan kiakad, mivel azt hinné, hogy Cortez egy újabb hódolóra tett szert. Aztán valószínűleg Kinga elmondja, hogy a lány C. húga, és reménytelenül szerencsétlennek nevezi Rent.

Illetve én még azt is elképzelhetőnek tartom(ha esetleg Cortez és a húga egyszerre kezdik a sulit, vagy mondjuk a lány valamikor korábban érkezik), hogy C. megkéri Renit, hogy barátkozzon a húgával(Dináék és az akkor még kissé őrült Kinga helyett). Bár akkor kicsit másképp alakultak volna a dolgok. Mondjuk számomra kicsit hihetetlen lenne,hogy Cortez bármikor is szívességet kért volna Renitől, főleg amíg Arnold is képben volt.

Kicsit én tovább is gondoltam ezt a történetet,de azt inkább már nem írom le.

Corteznek fiútestvért nem igazán tudnék elképzelni. Vagy ha mégis, akkor ő lenne a gonosz alteregó és elcsábítaná Renit vagy valami hasonló....

2015. márc. 21. 15:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ha lenne testvére idősebb lenne Corteznél és a szüleivel élne Amerikában. Lány lenne és talán Annának hívnák. Ha lenne tesója én így képzelném el.
2015. márc. 22. 18:56
 4/7 anonim ***** válasza:

második válaszolónak!

Reni hogy a fenébe hihetné, hogy C. egy újabb hódolója akadt? mármint, névsorolvasáskor csak kitudódna, hogy az a csaj C. húga.

2015. márc. 22. 18:59
 5/7 anonim ***** válasza:

#2. vagyok

4. válaszolónak:

Úgy értettem, ha mondjuk még órák előtt látja őket együtt például a lépcsőnél vagy a folyosón.

Vagy másik esetben pedig, ha az a-s osztályba kerül pl.

2015. márc. 22. 19:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Egy menő lánynak képzelem, egyidős Cortezzel, és Amerikában él a szüleivel, kedveli Renit és mondjuk Antai-Kelemen Vanda lenne a neve. Talán az lehetne a szerepe, hogy Cortez helyett vitázik a szüleivel, hogy ha a bátyja el akar költözni Párizsba, akkor engedjék el? Pl:

RENI: -A szüleid? Még mindig azt akarják, hogy Amerikába menj?

CORTEZ: -Igen, de Vanda veszekedik velük helyettem is.

2015. márc. 24. 17:25
 7/7 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező: "Szerintetek mi lett volna ha Corteznek van egy testvére?"

Válaszoló (én): "Nem lett volna egyke."

2015. márc. 29. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!