Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szjgerek! Szerintetek Cortez,...

Szjgerek! Szerintetek Cortez, hogy reagált volna, ha mondjuk Reni eltöri valamijét? Mielőtt összejönnek és miután összejönnek.

Figyelt kérdés
Ha lehet részletes válasz kérek.

2014. szept. 21. 16:22
 1/5 vörös98 ***** válasza:
77%

szerintem:

1. mielőtt összejönnek: lehet h Cortez bement volna a kórházba, vagy elment volna Reniékhez, és gyorsan menekült is volna, hisz akkor Arnold mindig ott lett volna. De sztem végig kedves lett volna, hozott volna vmilyen könyvet meg nem tudom. vagy az is lehet, h nem lett volna közömbös sem, de nem foglalkozott volna különösebben vele, merthogy Ricsi meg Virág végig leadta volna a drótot.

2. utána: hát kb olyan, mint amikor a 7. részben Reni beteg. h nincsenek kételyek Reniben, és együtt vannak ennyi.

2014. szept. 22. 12:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Előtte: először biztosan kiborult volna (mint az ablakbecsapós jelenetnél), de nem mutatta volna ki, legfeljebb a nagymamájának és Ricsinek. Az is lehet, hogy bement volna, de vagy teljesen egyedül, amikor tudja, hogy más nem lesz ott (lógva az iskolából), vagy egy nagyobb társasággal, mondjuk Ricsiékkel, hogy ne legyen feltűnő. Magyarul ettől még nem vallott volna szerelmet.

Utána: publikusan is kiakadt volna, és el sem mozdult volna mellőle :)

2014. szept. 25. 20:26
 3/5 Hippilány02 ***** válasza:
22%

Hát szerintem mielőtt járni kezdenének akkor akár órán is azonnal rohant volna a kórházba és lefejelte volna Neményit :3

Miután járnak akkor is rohant volna csak akkor egész végig ott lett volna :) és ha Neményi bejön nem csak lefejeli hanem tökön rúgja *-*

2014. szept. 30. 18:50
 4/5 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat. Én is hasonlókra gondoltam.

Még annyit hozzáírnék a kérdéshez, hogy szerintetek mikor már együtt vannak Reni hívja Cortezt, hogy eltört valamije. Eaz hogyan zajlana?

2014. okt. 1. 06:21
 5/5 anonim ***** válasza:
73%

Utolsó előtti vok.

Valszeg el se mozdult volna mellőle, vitt volna neki egy tucat könyvet, és a laptopján játszva vigyázott volna rá. Ja meg ugye az iskolából is lógott volna.

2014. okt. 9. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!