Milyen könyvet írjak (bővebben lent)?
Elsősorban fantasy regényre gondoltam, de ennek bő határain belül minden lehet. Sima "sablon" fantasy elfekkel, kardokkal, meg varázslókkal, steampunk (vagy flintlock fantasy), vagy esetleg bármilyen témára specializálódott (pl. kalózok vagy lovagok), vagy hogy milyen stílusú (poszt-apokaliptikus fantasy)...
Szóval titeket mi érdekelne? Bármi ami akár csak kicsit is a fantasy témájába illik... Ti miről írnátok, vagy miről olvasnátok?
Én amondó vagyok, a(z al)zsáner keretei egyértelműen meghatározzák a történetet és így a regényt, de te tudod... Nem markolsz egy kicsit sokat?
Én az urban fanatsyra szavaznék, vagy a dark fantasyra, bár a flintlock fanatsy írás kevés van magyar nyelven, tehát ez egyedibb színezetet adhat.
mindegy mit írsz, az a lényeg hogy olyan történetet válassz, amit tényleg végig bírsz vinni és tényleg szívvel-lélekkel írod, mert ha te sem azonosulsz a történettel, akkor mit vársz az olvasótól? mindenesetre semmiképp se sablont írj, mint a magyar fantasy írók többsége. én személy szerint határozott előítélettel viseltetem a magyar írókkal szemben. a fiataloknak szóló könyvek (mint amilyenek a fantasy-k többsége) között csupa sablon van csak. vess be minden eredetiséget, ami csak tellik tőled!
egy jó poszt-apokaliptikus sztorit szívesen olvasnék, csak ne zombikkal és/vagy vámpírokkal, földönkívüliekkel.erőltetett szerelmi szál nélkül, reálisan viselkedő, karakteres szereplőkkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!