Mi a véleményetek Stephen King-től a Rémkoppantókról?
Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 14:34
1/7 anonim válasza:
A Rémkoppantók volt az a könyv, amit Stephen King a súlyos alkohol és kábítószeres éveiben írt. Csak foszlányokra emlékszik belőle. Ehhez nincs mit mondani... amúgy jó könyv. :D
2/7 A kérdező kommentje:
Ja ezt én is hallottam! Amúgy most én eléggé rá vagyok kattanva a könyvre!:D Nagyon elvolt borulva a pali:D
2010. febr. 16. 19:25
3/7 anonim válasza:
imádom. egyik kedvencem. most olvasom harmadszorra :)
4/7 anonim válasza:
sztem nagyon túlírt...túl sokmindenre tér ki a fő cselekményen kívül...még nem olvastam ki de sok unalmas rész van benne:/
5/7 vargaB válasza:
nekem a kedvenc könyvem...
Akármit is ír az elején: "minden egyes szót úgy kellett kihúzni belőle", szerintem élete egyik legjobb könyve volt.
Én egyáltalán nem találtam unalmasnak :)
Most szeretném elolvasni másodszorra, mert az egyik rész nagyon megtetszett, azt szeretném kimásolni:)
6/7 anonim válasza:
Én nemrég fejeztem be és azt kell hogy mondjam, hogy nem okozott csalódást a tortúra után. Kicsit ijesztő (egyedül, sötétben ne olvasd:)
7/7 anonim válasza:
sötétbe nem is lehet olvasni :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!