Mi legyen a könyvem címe?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy rengeteg kérdésnél írták, hogy az majd jön magától de már több hete gondolkozom és semmi nem jut az eszembe. :( A történetről csak annyit osztanék meg, hogy egy olyan lányról szól akit mindenki mosolygósnak boldognak ismert meg, de ő maga rengeteg kimondatlan titkot zár el a külvilágtól, amit csak a tánc által tud kifejezni... Kérlek ne írjatok ilyeneket, hogy Bizalomjáték, A két arcú- vagy Az ezer arcú lány és semmi képen sem gondoltam a főszereplő nevét megadni címként. Előre is köszönöm! :)2015. febr. 23. 19:51
1/8 A kérdező kommentje:
Az lemaradt még, hogy a hangsúly a kitartáson és a küzdelmen van. Persze a könyvben néhány humoros rész is szerepel. Szeretnék figyelem felkeltő címre találni. Kérlek ne lopjátok el a történetet! :)
2015. febr. 23. 19:58
3/8 anonim válasza:
Szia, ötletelgettem egy kicsit, talán jó lesz valamelyik, vagy legalább ötletet ad :)
4/8 anonim válasza:
Arc a mosoly mögött
Táncold az életed
Árnyéktánc
Lélek a mosoly mögött
Tánc önmagamért
Az igazi lélek tánca
Hazug mosoly, igaz lépések
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nagyon ötletes válaszok, talán a legutolsó fogott meg a legjobban :) Nagyon tetszik :)
2015. febr. 23. 20:55
6/8 anonim válasza:
Fantomtáncok
Valótlan lépések
Félreértett mozdulat
Álarcban a színpadon
Hamis lépések
7/8 Vica1998 válasza:
Az álarc mögött...
Harc az álarc mögött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!