Mi legyen a könyvem címe?
Egy férfiról szól, aki elvesz egy nőt, és úgy tűnik, h minden ok. Elég szegények, ezért a férfi (pénzszerzés céljából) segít egy bűnszervezetnek egy gyilkosságban. A felesége megtudja, és elhagyja. Kiderül, hogy terhes, és a férfi próbálja kiengesztelni, de nem sikerül. Nem láthatja a gyerekét, csak annyit tud róla, h lány. A törvényhez nem fordulhat, mert a bűntett miatt akár halálra is ítélhetik. Itt kétfelé szakad a történet:
1. A nő férjhez megy, és a kislány a nevelőapját hiszi z igazinak. Éli a tizenévesek életét...Egyszer azonban rájön az igazságra, és elköltözik, h megkeresse az apját.
2. A férfi teljesen összeomlik, de egy idő után belenyugszik a helyzetébe. Társul egy emberrel, és bérgyilkosok lesznek (ő megkeresi az áldozatot, a társa kinyírja). 40 éves kora körül elgondolkozik, h mi lesz vele, és úgy dönt, h a következő akciónál kinyíratja magát. Visszafelé sül el a dolog, mert a társát ölik meg.
Miután idáig eljut a történet. Mindketten ( apa, lánya ) bemennek egy kocsmába, és szóba elegyednek. A férfi azt mondja a csajnak, h magánnyomozó, mire az megkéri, hogy keresse meg neki az apját, és átad neki egy borítékot régi levelekkel, és egy képpel. A lány kimegy a kocsmából, és a férfi felnyitja a borítékot, és hát meglátja a saját képmását. Kiszalad, h beszéljen a lánnyal. Meglátja őt az utca túloldalán, át akar szaladni, de mivel zuhog az eső, megcsúszik, és elüti egy autó. A lány visszafordul, és meglátja a balesetet, meg a képet az apja kezében, és hirtelen rájön mindenre... ( a férfi meghal )
Légyszi ne költsétek tovább a történetet!
Ja, meg nevek is jöhetnek a szereplőknek. És vélemények is.
Nem rossz történet, egy novellának jó volna, de szerintem igazi regényt nem nagyon lehet ebből kihozni, mert ennyi nem elegendő egy egész regényhez. De jó novella lehet belőle, ha jól írod meg, és a családi drámát is megfelelően alakítod.
Lehet, hogy én vagyok ennyire hozzá nem értő (pedig egyáltalán nem vagyok az), de ilyen kevés támaszpont alapján nem tudnék címet adni neki. Majd ha a végére értél a történetnek, akkor nevezd el, mert ez tipikusan az a történet, amit előre nem nagyon lehet elnevezni.
Üdv, és minden jót.
And, de Happy nélkül
Egy kalap mögött
20 év
Sebek és szálak
Az ajtó túloldalán
Késő
Mindketten
Az élő halott vagy
Egy élő, egy halott
A fénykép vay
A boríték
Sebhely
Apa lánya
Kés és késés
Törvénytelenül
Baleset
Engesztelés
Mindennek vége
4 fal között
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!