Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi legyen a könyvem címe?

Mi legyen a könyvem címe?

Figyelt kérdés
A sztori egy lányról szól akiről kiderül hogy varázsló, de nem csak ő az: a városba érkezett egy új lány is varázsló, ráadásul a főszereplő legjobb (fiú) barátja is az. Különböző kalandokba keveredik és a halál ízét is megkóstolhatja. (Szépen megkérek mindenkit hogy a könyv ötletét légyszíves ne lopjátok el!)
2013. márc. 17. 16:17
 1/8 anonim ***** válasza:
16%
A fogalmazásod gyatra, valószínűleg a könyvnek titulált egyszáz oldalas sztorid is az. A sztori pedig unalmas és ellopni?! Te loptál másoktól ember! Gondolom még sohasem került a kezedbe a Harry Potter vagy a Varázsló c. könyv. Egy ilyet senki nem akar ellopni :///
2013. márc. 17. 16:19
 2/8 A kérdező kommentje:
röviden összefoglaltam ennyi az egész, és elhiheted nekem hogy eszem ágába sem volt lekoppintani Harry Pottert: elég sok mindenben különbözik tőle, az egyetlen közös pont talán az hogy varázslós sztori.A Varázló cimű könyvet pedig még nem olvastam szal...
2013. márc. 17. 16:27
 3/8 rajcziz ***** válasza:
Az ötletre inkább nem mondok semmit, de valószínűleg te sem érezheted magadénak, ha a megírása után is képtelen vagy címet választani neki. Ennyi alapján pedig senki nem fog tudni neked javaslatot tenni.
2013. márc. 17. 18:06
 4/8 anonim ***** válasza:

Mondatot kis betűvel kezded, rosszul használod a vesszőket, "szóval" helyett "szal", azt olvasást se viheted túlzásba. Felteszem, nem a nyelvtan a nagy erősséged. Tudom, hogy mindenki ezt mondja, de hidd el, igaz: ezek alapján már ne kezdj írásba, vagy ne rögtön "könyvként" emlegesd megszületendő irományodat, hiszen sajnos nem fogják kiadni.

De ha még ehhez is ragaszkodsz, akkor leelemzem a sztoridat is:

Egy lány, akiről kiderül, hogy varázsló - körülbelül kismillió helyen felmerül az alapötlet, gondolom, majd pont a 16. szülinapján ébred rá, vagy valami hasonló, és akkor jaj de izgalmas lesz.

- Jön az új lány a városba, aki szintén varázsló - Ó, és csak nem féltékeny lesz?

- A legjobb fiú barátja is varázsló - Gondolom, ez a "fiú barát" több is, mint barát, és raksz bele egy szerelmi szálat is. Tényleg nem tucatsztori, hű.

Ezúton is szeretnélek megnyugtatni, hogy nem lopom el az ötletedet. :)

És, hogy a kérdésedre válaszoljak, íme egy pár könyvcím, ami jó lehet:

- Harry Potter 2, avagy semmi köze a Harry Potterhez, csak ebben is varázslók vannak

- Varázslók a Wawerly helyről, avagy a sorozat, amit soha nem is láttam

Sajnos mivel annyi varázslós könyv van, mint a tenger, ezért a jókat már ellőtték. :(

Ha rám hallgatsz, a lány rájön, hogy egy ork, a legjobb barátja egy szellemvadász lesz, és az új lány, aki a városba jön egy ogre.

2013. márc. 18. 16:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem benne van a kérdésben.:D Amint elolvastam ezt a rövidített sztorit(:D), csak egy ötletem volt. Mégpedig "A halál íze".:)
2013. márc. 18. 17:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha E/1-ben írtad: My Magic

Varázslatos falu

Körülölelő mágia

Vagy a főszereplő lány nevét :D

2013. ápr. 3. 17:37
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó két kommentelő véleményét, és a többiek kritikáját is!:)
2013. ápr. 7. 15:03
 8/8 anonim ***** válasza:
57%
Jerry Potter
2014. jún. 28. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!