EGyik legjob barátnöm irja ezt a blogotTi mit gondoltok róla?
Figyelt kérdés
: thedreamof5love. Blogspot.hu/ .2015. febr. 17. 15:54
11/18 A kérdező kommentje:
Mert azt a lányt aki kb a testvérem nem kel szidni!!!
2015. febr. 18. 18:30
12/18 A kérdező kommentje:
bocsánat , azt akartam irni , hogy : kell.
2015. febr. 18. 18:32
13/18 anonim válasza:
Nem szidták a blogodat csak elmondták, hogy rossz és hogy mi az, ami rossz benne. Ugyanakkor attól függetlenül, hogy diszlexiás vagy még ott van a word ami minden gépen rajta van és ott aláhúzza a helyesírási hibákat így könnyen ki tudod javítani. A blogod háromnegyede párbeszédből áll, és ha tényleg szeretsz olvasni, akkor te is tudod, hogy egy könyvben inkább leírás van mintsem párbeszéd. Van ahol múlt van, ahol jelen időt használsz. Egyszerre a kettőt ne használd, mert csak zavaros lesz. A blog fejléc képén is helyesírási hiba van, ami nagyon szemet szúró. A halmozott írásjelek feleslegesek az ember egy írásjel használatával is tökéletesen megelégszik. A részek túl rövidek és semmitmondóak. A történetben természetesen ott van az a hiba is, hogy az anyja egyszer csak betoppan és kijelenti, hogy mostantól ő a gyámja. Ráadásul nem tudom a főszereplő, hogy tudta megállapítani egy skype beszélgetés alapján hogy a képernyő túloldalán lévő illető milyen magas. Azt pedig felesleges letagadni, hogy tiéd a blog mert ha arra képes voltál, hogy publikáld akkor már igazán el is fogadhatod a kritikát. De ha még nem jöttél volna, rá a legtöbb lány azzal jön, amikor a blogjáról akar véleményt kapni, hogy a „barátnőm blogja”.
14/18 anonim válasza:
Előző vagyok. Nem vettem észre hogy a 2. résznek van folytatása. Elég sok obszcén kifejezést használsz ami nem tudom mást mennyire zavar de engem roppant módon. A történet ráadásul olyan roham tempóban halad pedig elvileg a lány alig két napja él ott. Talán kissé lassabb tempóban haladhatnál és megpróbálhatnál kevesebbet káromkodni vagy pedig legalább kiírni hogy elég sok káromkodás van benne.
15/18 A kérdező kommentje:
Tudom , és köszönöm , hogy írtatok!!
IGen van a BARÁTNŐMNEK Word-je de nem javit ki semmit!!!!
2015. febr. 25. 19:51
16/18 anonim válasza:
Ha a Word nem javít ki semmit, bizonyára ki van kapcsolva a helyesírás ellenőrző, de ezen tudunk segíteni.
17/18 anonim válasza:
Utolsó: Nem kell a Word-et hibáztatni! Valószínűleg a "barátnője" nem javítja ki a hibákat... :)
18/18 anonim válasza:
#16-os vagyok. Nem hibáztatom a Wordot, mert csodás program a hibái ellenére is, csak felhívtam a kérdező figyelmét egy lehetséges megoldásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!