Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » 13 eves lanynak konyvek?

13 eves lanynak konyvek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!13 eves lany vagyok,imadtam a Harry Pottert,A Szent Johanna Gimit(es egyebb Leiner Laura konyveket), Meg Cabot konyveket.

Hallottam sok jot a voros-pottyos konyvekrol azok milyenek,es nem vagyok meg hozzajuk fiatal(egyedul a Twilightot olvastam ami vorospottyos)?

Es egyebb jo egyreszes vagy sorozatos konyveket tudtok ajanlani?

(Minden mufajban szeretek olasni,es a vastag konyvektol sem ilyedek meg!)

2015. febr. 11. 15:20
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Stephanie Perkins - Anna és a francia csók, Lola és a szomszéd srác

Philip Pullman - Északi fény, A titokzatos kés, A borostyán látcső

Harry Potter, Gyűrűk Ura

Peter Freund: Laura sorozata

Lois Lowry - Az emlékek őre, Számláld meg a csillagokat, Valahol, messze, Nyáron történt, Hírvivő, A fiú

2015. febr. 11. 15:43
 2/20 anonim ***** válasza:
Harry Potter, Éhezők viadala, Csontváros, Luxen sorozat, Beavatott, Hűvösvölgyi suli
2015. febr. 11. 16:14
 3/20 anonim ***** válasza:
Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt
2015. febr. 11. 16:14
 4/20 anonim ***** válasza:
0%
én ennyi idősen szerettem még a Geronimo Stilton és a Rosszcsont Peti-könyveket is
2015. febr. 12. 13:56
 5/20 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat,utanna fogok majd nezni,de mondtam hogy a HARRY POTTERT OLVASTAM! :)
2015. febr. 12. 13:57
 6/20 A kérdező kommentje:
A Geronimo es Rosszcsont Peti korszakomat mar kieltem :D
2015. febr. 12. 13:58
 7/20 anonim ***** válasza:

Szia! Bár csak tavasz közepén töltöm be a 13-at, azt hiszem, tudok ajánlani egy-két könyvet.

Gimesi-Jeli-Tasnádi-Vészits - Időfutár (én csak 2 részét olvastam el, de azt hiszem, hogy 4 részes)

Én "A hobbit"-ot kezdtem most el olvasni, utána pedig a Gyűrűk Ura triológiát olvasom el, azt is tudom ajánlani.

Én még nagyon szeretem az "Egy ropi naplója" sorozatot is. Illetve Gárdonyi Géza történelmi regényeit, pl. Isten rabjai, Egri csillagok, A láthatatlan ember. Remélem, hogy tudtam segíteni! :)

2015. febr. 12. 15:26
 8/20 A kérdező kommentje:

A Hobbit mirol szol?

Az Egy Ropi Naploja konyvsorozatbol olvastam par konyvet nem igazan az en stilusom,de jo volt egy kis kikapcsolodasnak.

2015. febr. 12. 16:43
 9/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire ismered a Gyűrűk Urát, de a Hobbit annak az (egyik) előzmény története. A Gyűrű megtalálásáról szól, van benne kaland, törpék, sárkányok meg Gandalf. :) Tolkien itt még mese szerűen adja elő a történetet de szerintem ez egy alapmű a LoTR világában meg úgy általában a fantasy műfajban. :)
2015. febr. 12. 17:02
 10/20 anonim ***** válasza:
Gergő és álomvámpírok, Az anyu én vagyok!, Petepite, Gergő és az álomfogók, A hercegnő, A herceg, Az angyal, Firelight, A legyek ura
2015. febr. 12. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!