13 eves lanynak konyvek?
Sziasztok!13 eves lany vagyok,imadtam a Harry Pottert,A Szent Johanna Gimit(es egyebb Leiner Laura konyveket), Meg Cabot konyveket.
Hallottam sok jot a voros-pottyos konyvekrol azok milyenek,es nem vagyok meg hozzajuk fiatal(egyedul a Twilightot olvastam ami vorospottyos)?
Es egyebb jo egyreszes vagy sorozatos konyveket tudtok ajanlani?
(Minden mufajban szeretek olasni,es a vastag konyvektol sem ilyedek meg!)
Stephanie Perkins - Anna és a francia csók, Lola és a szomszéd srác
Philip Pullman - Északi fény, A titokzatos kés, A borostyán látcső
Harry Potter, Gyűrűk Ura
Peter Freund: Laura sorozata
Lois Lowry - Az emlékek őre, Számláld meg a csillagokat, Valahol, messze, Nyáron történt, Hírvivő, A fiú
Szia! Bár csak tavasz közepén töltöm be a 13-at, azt hiszem, tudok ajánlani egy-két könyvet.
Gimesi-Jeli-Tasnádi-Vészits - Időfutár (én csak 2 részét olvastam el, de azt hiszem, hogy 4 részes)
Én "A hobbit"-ot kezdtem most el olvasni, utána pedig a Gyűrűk Ura triológiát olvasom el, azt is tudom ajánlani.
Én még nagyon szeretem az "Egy ropi naplója" sorozatot is. Illetve Gárdonyi Géza történelmi regényeit, pl. Isten rabjai, Egri csillagok, A láthatatlan ember. Remélem, hogy tudtam segíteni! :)
A Hobbit mirol szol?
Az Egy Ropi Naploja konyvsorozatbol olvastam par konyvet nem igazan az en stilusom,de jo volt egy kis kikapcsolodasnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!