Mi a véleményed Leiner Laura Késtél című könyvéről?
A Bábel után a kedvenc könyvem!Próbálok nem szpojlererzni...Egyszerűen tökéletesen leírja milyenek a szereplők.A tulajdonságokat tök jól eltalálta. Nekem Nagy Márk(és az egója;D ) rögtön bejött.Bexi sztorija is (ahogyan híressé vált) egy baromira nagy plusz pontot érdemel.Az egyetlen dolog ami nem tetszett hogy Geri egy baromira nagy tahó és Beka még mindíg esélyt ad neki.Összességében minden tetszett de nem értettem,hogy a "Somebody That I Used To Know" végén mit is keres ez a csók..na mindegy
AMI TETSZETT:Nagy Márk egója,Bexi Beka becézgetése,FBA,Körte,Késtél,Beka múltja és ahogyan híressé vált....és még sok minden
AMI NEM TETSZETT:Ahogyan Geri viselkedett,és hogy Bexi ennek ellenére is szereti
Én is imádom. Szerintem ez a legeslegjobb könyv amit olvastam valaha.! Nem is tudom. Olyan jó lenne nekem is ott lenni. És simán lennék Kemál vagy olyan ami nem főszereplő de benne van.! Egyszerűen imádom.
Nekem ami tetszett az igazából minden.! Nem tudnák egy boldog kiemelni. Mert elkell olvasni és egy rohadt jó könyv. Ami nem annyira tetszett az, hogy Geri létezik. Legszívesebben én is kitaposnám a belét..! De persze ha nem lenne akkor nem ilyen sztori lenn.! Mindegy. Imádom. Én szívesen olvastam volna egy olyan + kiadást ahol részletesebben elírja LL, hogy mi lett a szereplőkkel. Meg ismerném a kis Kompotot is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!