Mit gondoltok Leiner Laura Bábel című könyvéről?
Nagyon jó lett, akár az SzJG. :) A humora elképesztő, Laura nagyon odatette magát.
Negatívumok: Ahogy Zsófi (a főszereplő) lenézi azokat, akik csak egy napra jöttek a fesztiválra. Ez nem volt szimpi, de ezt még mindenki elnézi.
Ahogy a könyv kifigurázza Hipót. Ha valaki hipochonder, az betegség, nem vicces. Olyan, mintha egy klausztrofóbiást Klausnak becéznének. Azt meg végképp nem vágom, miért jön egy hipochonder fesztiválra.
Ahogy a Szent Johannában, itt sem veszi észre a főszereplő, hogy a fiúnak bejön. Pedig az egyértelmű jeleket küld.
Pozitívumok: Bár arra számítottam, hogy túlságosan is emlékeztetni fog az elődjére, kellemesen csalódtam. A Bábel már az első oldaltól kezdve azt kiabálta az arcomba, hogy ez nem az SzJG! Zsófi cinizmusa pedig azonnal mellbe vágott, és emlékeztetett, hogy ez nem Reni.
Teljesen átéltem a dolgokat, amik a szereplőkkel történtek.
Tetszett Zsófi berúgása a könyv vége felé, végre egy szereplő, aki nem szendeszűz!
Frappánsak voltak a sztorik, véleményem szerint jobbak, mint az SzJG-ben.
Ezektől függetlenül még mindig a Szent Johanna Gimi a favorit, de a Bábelbe szintén beleszerettem.
Nagyon tetszett, többször újraolvastam.
Negatívum: Zsófi kicsit idegesítő ezzel az Antony Kieds őrületével, de ez még belefér!
Az egész történet pozitívum:-)
Nekem nagyon tetszett :)
Ez az a könyv amire merem mondani hogy ez a legjobb smit eddig olvastam
Kár hogy nincs több része :(
Az SzJG-t is imádom
Leiner Laura a best <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!