Szerintetek érdemes folytatom?
Kezdjük ott, hogy a vörös alapon fekete szöveg gyakorlatilag olvashatatlan és bántja a szemet! Szó szerint alig lehet kivenni a betűket, tehát vagy a betűk színét változtasd meg, vagy a hátteret.
Őszinte leszek veled, nem tudom megmondani, hogy érdemes-e folytatnod! Tudod miért? Ez rettentően rövid! Legalább 4-5 ilyen terjedelmű bejegyzést kellene végigolvasom ahhoz, hogy érdemben véleményt tudjak formálni. Amit eddig írtál az még prológusnak is kevés, szerintem írj még négy-öt bejegyzést és tedd fel ezt a kérdést újra.
Amúgy meg ordít az írásodról, hogy nagyon kezdő vagy. Ez egy paradox helyzet, mert a kezdő író történetei érthető módon nagyon gyengék szoktak lenni, de ha nem esik át ezen a fázison, tehát nem fizeti meg a tanulópénzt, ha szabad így fogalmaznom, akkor meg nem fog tudni feljebb lépni, tapasztalatokat szerezni ez egy érdekes patthelyzet. Én 21 évesen írtam először, (gyanítom te ennél jóval fiatalabb vagy) és tudod mit, szarok voltak az írásaim. Alig néhány év telt el azóta, de mai szemmel szánalmasnak érzem az akkori próbálkozásaimat.
Szia Réka (a blogodban ezt a nevet láttam szerzőként, gondolom így is hívnak)! Én is őszinte leszek, és ne vedd bántásnak a következőket! Elsősorban megemlíteném, hogyha komolyan író szeretnél lenni, akkor a nyelvtantudásodon sokat kell javítani. Sok helyen van központozási hiba, néhol a fogalmazás is kissé helytelen, magyartalan. A szókincsedet is bővítsd, mert így nem igazán ragad el az írásod, kissé unalmassá válik. Olvass sokat, és gyakorolj még! Ha csak ponyvairodalmat szeretnél írni, ez még ahhoz is kevés. Hidd el, a sok gyakorlásnak, tanulásnak meglesz a gyümölcse! Látszik, hogy még csak most kezdtél bele, de ez a műfaj szerencsére tanulható, és láthatóan fiatal vagy, még a tudásod, és az elméd is simán bővíthető.
Minden jót!
Üdv: RRD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!