Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek a Szent...

Mi a véleményetek a Szent Johanna Gimiről?

Figyelt kérdés
Nekem a kedvenc sorozatom, de kíváncsi vagyok, hogy mások mit gondolnak róla (pozitív és negatív vélemény indoklással).

#könyv #gimnázium #Szent Johanna Gimi #Leiner Laura #SzJG #Szent Johanna Francia Alapítványi Gimnázium #Francia Alapítvány
2015. jan. 25. 08:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
10-es, teljesen egyetértek veled!
2015. jan. 28. 12:53
 12/18 anonim válasza:
60%
A legjobb könyv én nagyon szeretem. :) ;) <3
2015. jan. 31. 18:01
 13/18 KÁ ügynök00 ***** válasza:
nekem az egyik kedvenc sorozatom, de a valóságban tényleg nincs ilyen.
2015. febr. 1. 14:24
 14/18 anonim ***** válasza:
97%
Egy fogadás elvesztésének szörnyű következményeként kellett elolvasnom. Végigszenvedtem mind a nyolc részt. Nem nevezném jó könyvnek, a fogalmazás jóféle, de unalmas az egész. Nem történik semmi, jóformán arról szól, hogy Reni Cortez után sóvárog, aztán összejönnek, Reni kap egy egyest rajzból -ami teljes mértékben érthetetlen, hiszen még egy fogyatékosnak sem adnak egyest rajzból -, hazamegy, egyet gépezik, a naplójába befirkant valami hülyeséget, lefekszik, felkel, elmegy suliba, Kinga bunkózik, Cortezt bámulja, bezsebel rajzból egy újabb egyest, és így tovább... Találsz milliónyi jobb könyvet a SZJG-nél.
2015. febr. 5. 14:27
 15/18 anonim válasza:
Jó könyv,ha elkezded,nem lehet letenni:))=))
2015. febr. 7. 08:30
 16/18 anonim ***** válasza:
legjobb könyv :))
2015. ápr. 15. 19:58
 17/18 Emóó:) válasza:
Szerintem egy elég jó könyv,de egyet kel értenem az előttemlévőkkel,vagyis,hogy tényleg nem tükrözi a valóságot...És ami még nem tetszik benne az a befejezés. Én személy szerint nem így fejeztem volna be,ahogy Leiner Laura tette...Mondjuk ez a valóságban is így van,hogy érettségi után mindenki szétszéled,de akkor is..
2015. jún. 6. 12:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Én imááááádom!!!!!!!!!!
2017. jan. 29. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!