A Szent Johanna Gimiben Reni csak szerintem nem egy vékony típus? Hisz folyton eszik és mozogni is utál
Figyelt kérdés
2015. jan. 19. 14:02
1/7 anonim válasza:
De, kifejezetten vékony, csak nézd meg a Kalauz képeit róla. Egyébkét meg ne áltassuk magunkat, ez a tündérmese még röhejesebben irreális lenne, ha a főszereplőn felesleg lenne. Nem mintha baj lenne a kövérekkel, de egy ilyen helyes, erősen egomán és buta tucatfiú nem fog beleszeretni a husis stréberbe...
2/7 anonim válasza:
A genetikán múlik. :D Én is ismerek olyat aki éjjel-nappal zabál mégis vékony. :DD
3/7 anonim válasza:
A másodiknak igaza van :) Na meg az elsőnek is :D Bár mikor olvastam, szerettem az SzJG-t, de így utólag már elég rossz, hogy Reni folyton csak panaszkodott minden miatt... de azért jó könyv :D Megvan az összes rész és a Kalauz, bár lehet hogy el fogom adni mert kéne egy kis pénz, és úgyse fogom újraolvasni... (ha esetleg érdekel valakit, írhat privátba)
4/7 violetta 2002 válasza:
Ezen én is gondolkoztam.De ez csak könyv,ebben bármi megtörténhet:)
5/7 anonim válasza:
Reni vekony hisz tobbszor is kihangsulyozta hogy a tobbiek milyen csinosak es melluk is van es ok Viraggal pedig milyen laposak es sovanyak a tobbiek pedig gombolyuek
6/7 anonim válasza:
Reni tobbszor is emliti h vekony es h nincs semmi alakja
7/7 anonim válasza:
Szerencsés alkat😊 Amúgy lehet h külön nem sportol de azért Korponay tanárnővel sem aludni szoktak😊 Elég sok teremkört futhatott.Amúgy volt egy idő mikor Kingával és Virággal eljárt futni.Én sem egy top modellnek képzelem lehet rajt egy-két kiló felesleg de az bem annyi h koövér legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!