Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Nem lehetne kicsit leakadni a...

Nem lehetne kicsit leakadni a Szent Johanna Gimiről?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom, most ez a trendi könyvsorozat. Viszont minden nap van 6000 butuska kérdés arról, hogy a szereplők milyen ruhát hordanak, hányszor pisilnek egy nap, mi a véleményük a kubai rakétaválságról, stb. Nincs valami Szent Johanna rajongói oldal, ahol a kislányok kiélhetik magukat? Csak itt lehet??

A másik dolog. Miért kell MINDENKINEK ezeket a könyveket ajánlgatni? Van rengeteg ember, aki nem szereti. Másrészt a csapból is ez folyik, szóval valószínűtlen, hogy van még bárki, aki nem hallott róla.

Nem lehetne tovább lépni? Vagy legalább nem elárasztani ezt az oldalt.

2015. jan. 14. 19:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Mindenki arrol tesz fel kerdest amirol akar.
2015. jan. 14. 19:38
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
Kedves kérdező! Teljes mértékben megértelek, ráadásul ez a könyvsorozat még csak nem is olyan jó, mint amennyire népszerű. Viszont az első válaszolónak igaza van, mindenki azt kérdez, amit akar.
2015. jan. 14. 19:41
 3/11 anonim ***** válasza:
70%
Már én is unom, nem valami színvonalas mű. Persze az egyedibb, nívósabb könyveket nem ajnározzák ennyire.
2015. jan. 14. 21:09
 4/11 anonim ***** válasza:
78%

A legtöbb kérdés értelemszerűen olyan könyvsorozatokról van kiírva, ami sokan olvasnak, sok olvasó-sok kérdés. A SZJG népszerű, tehát sok kérdést írnak ki róla.

Egyébként én nem érzem olyan rettentően soknak a Szent Johannás kérdéseket, heti három-négy van átlagosan, régebben mikor még futott a sorozat és nem jött ki minden kötet jóval több volt.

2015. jan. 14. 21:21
 5/11 A kérdező kommentje:
Értem én, hogy mindenki arról kérdez, amiről akar, de ennyire gyér lenne a felhozatal? Össz-vissz ezt olvassák manapság? Azért ennyire igénytelen nem lehet mindenki...
2015. jan. 14. 21:26
 6/11 anonim ***** válasza:
78%

Én elolvastam az SzJG-t, tetszett, de ha fizetnének érte se olvasnám újra, mert annak ellenére, hogy tetszett, utáltam.(Na ezt most rakd össze :DD)

Alapjában véve én nem foglalkozom az SzJG-s kérdésekkel, mert oltári baromságokat tudnak kérdezni. Legutóbb találkoztam eggyel, ami valami olyasmi volt, hogy vajon Cortez hogyan reagált volna ha Reni rákos lesz (?) vagy hasonló. Mindegy. Az elmém épsége érdekében próbálom kerülni őket. Javaslom neked is. :)

Én is szoktam ajánlani, de nem fűnek-fának. Ha olyat kérdeznek tőlem, hogy nem-e tudnál egy ilyen kis gimis-szerelmes könyvet ajánlani, akkor (többek közt) ezt is hozzá teszem. Ha tetszik neki olvassa, ha nem, akkor nem.

Viszont azon mélységesen fel vagyok háborodva, hogy "csak ezt lehet olvasni". Kikérem magamnak.:D Kicsit függő vagyok (olvasás és anime terén egyaránt), úgyhogy ha nincs semmi dolgom, általában ezekkel foglalkozom. Rengeteg könyvet olvastam el eddig, és való igaz, hogy az SzJG-nek is nagy szerepe volt ebben. Ha azt vesszük én is áldozat vagyok, mert rám is csak úgy rámerőszakolták, de végül is ez keltette fel a figyelmemet az olvasás iránt.

Összegezve, ennek a műnek pozitív oldala is van, főleg az olyanok számára, akiknek ez tetszik. De nekünk, többieknek ez kicsit(nagyon) elmebetegnek tűnik. Ahhoz képest, hogy milyen kevés magyar van ezen a világon a többi emberhez képest, mégis sikerült leigázniuk az internet nagy részét :D Tanácsolom, hogy ne foglalkozz vele, és akkor nem lesz gond.

Szjg-s kérdésre akadsz? Tégy ennyit: "Jé, a kérdés dobozban nincs is semmi..." és visszalépsz :)))

2015. jan. 14. 21:40
 7/11 anonim ***** válasza:
Pont itt van alattad egy hasonló "volumenű" kérdés, mint amit kifogásolsz...:-). Ez még egy darabig így fog menni...
2015. jan. 15. 15:37
 8/11 anonim válasza:
75%
Bocs, de nem 'kislányok'! több 30-40-50 akár 60 éves is olvassa. És amúgy is, ide mindenki azt ír ki amit akar. Ha nem tetszik akkor ez van.. Keress más témakörben ;)
2015. jan. 16. 16:05
 9/11 StephBlack ***** válasza:
100%

Most lehet, hogy ez nem pont válasz, de...

Ez a könyv nem arról szól, hogy milyen nagy színvonalú, vagy milyen igényes.

Azért szeretik annyian, mert a körülírt megfogalmazás ütős volt, meg könnyen olvasható, és habár úgy állítják be, mintha a tinik életét írja le - közben, nem hinném, hogy egy gimnazista tini ilyen nyomorék lenne - nem teljes mértékben igaz. Most ennyi futotta az agyi kapacitásomból XDD

Nem teljesen, de ez a lényeg. :D

Ami "fontos", hogy arra is ki lett találva, hogy megszerettesse az olvasást, mert... mit tom én.

Alap elven én is szerettem, de ezzel egyhuzamban utáltam is. :DD

2015. jan. 16. 20:47
 10/11 anonim válasza:
50%
Hát ha ilyen kérdést teszel fel akkor te vagy egy butuska kislány és aki ezt a könyvet szereti annak ez a kérdés és a kifejtése felháborító és mindenkivel egyetértek aki azt írta hogy mindenki azt írja amit akar
2015. febr. 1. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!