Mi a véleményetek a Szent Johanna Gimiről?
11-2 évesen olvastam, és imádtam. Kedvenc könyvem volt.
Viszont félek, ha most így, 2-3 év elteltével újra elelkezdeném olvasni, pár oldal után a sarokba dobnám és felgyújtanám a könyvet.
Nem tetszik. Nagyon nem szeretem. "Egy sorozat a való életről"...na, persze. Ilyen a valóságban nincs!!!!!!
Nem hiszem, hogy ez a könyv jó példát mutat a fiatal, naiv lányoknak, akik elhiszik, hogy ők is Renik, és nem baj, ha önbizalomhiányosak, nem baj, ha esetlenek, csúnyák, és nyomik, meg a ruháik is rosszak, az iskola legnépszerűbb és leghelyesebb fiúja, aki természetesen tökéletes, beléjük fog szeretni, és neeeem, nem fogja őket kihasználni. Igen, a helyes és népszerű fiúk szerint a gyönyörű, divatos ruhákat használó lányok nem érnek semmit, a menők a nyomikba szeretnek bele, ez csak természetes.
Az egész könyv nevetséges és gyerekes számomra. A karakterek felfoghatatlanul idegesítőek. Reni szánalmas, ahogy sajnáltatja magát a semmiért.
Sajnálom, ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!