Mi a címe? Keresek egy könyvet, de nem tudom mi a címe. Mindössze egy idézetet tudok belőle. Ha valaki ismeri, az légyszi szóljon.
"Az iskolarádióban felcsendül az Arctic Monkeys jól ismert, Do I wanna know című száma mire gyomrom összerándul, Ő pedig lezutyanva a mellettem magászoskodó székre, kaján vigyort ereszt meg:
- Jó ez a szám - közli szórakozottan, s arcom egy közlekedési lámpát is megszégyenítő gyorsasággal vált pirosra.Amikor ezt észreveszi, ajkai még inkább kiszélesednek, és egészen közel hajol, hogy csak én halljam.
- Na mi az(kérdőjel) Tegnap nem voltál ennyire zavarban."
Egy kis segítség a kutakodáshoz, kiindulási alap: a Do I wanna know nem egy régi szám, konkrétan 2013 tavasza óta játsszák/akkortájt jelent meg, így le tudod szűkíteni a kört olyan könyvekre, amelyek az elmúlt másfél, de leginkább egy évben jelentek meg.
Egyébként a szöveg benyomása számomra is sokkal inkább valami tiniblogra utal, mint egy valódi könyvre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!