A Vaják könyvekben ki az a Cirilla (Ciri)? Elmondaná nekem valaki részletesen ha megkérném, mert nagyon érdekelne. Persze SPOILERESEN!
Sikerült elírnom a könyv címét.. Az Utolsó kívánság a legkorábban játszódó novellás könyv, itt olvasható hogyan kérte fizetségül azt amiről még nem tudnak. A Végzet kardja a 2. rész, ez is novellás könyv. Itt találkozik Geralt az idősebb Cirivel, plusz a végén magához veszi. A 3. könyv a Tündevér, ez már regény, ez arról szól, hogy Cirit képzik, tanítják plusz az orgyilkosokkal küzdenek. Ez 2 szálon megy. Ciri tanítása Melitele szentélyében, illetve Geralt vadászata. Ez a könyv kezdi az összefüggő regénysorozatot. Amire én Végzet kardja helyett gondoltam az a Megvetés ideje. Ez a 4. rész, és a 2. regény. Itt már erőteljesen szervezkedik mind Nilfgaard, mind az Északi királyságok.
Nekem nagyon tetszett, hogy átélhettük Geralttal azokat a dolgokat, amiket a játékban annyiszor mesélnek. Hogyan kapta a Blaviken Mészárosa nevet, Yarpen Zigrin plusz a Martalócokkal hogyan vadászott sárkányra. Mellesleg a sárkányos sztorinak kellemes csattanója volt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!