Valaki le tudná írni részletesen hogy mi történik a Szent Johanna Gimi 4. Részében?
Reni anyukájával Virág külsejét megváltoztatják.Virág rákap a bohém cuccokra.Ricsivel Virág titokban sms-zik.Egyszer Ricsi azt mondja Virágnak , hogy igy sokkal jobban tetszik neki.Virág azt irja , hogy neki is tetszik Ricsi.Kinga És Reni egyszer követik Virágot amikor elment kutyát sétáltatni ,hogy kideritsék kivel ment.Virágék kapujában lássák , hogy megcsokolják egymást de nem jönnek rá ki az.Egyik orán Kinga elakarta venni Virág telefonját , hogy kideritse kivel sms-zik egyfolytában Virág.Észrevették , hogy amikor Virág telefonjának kijelzője kialszik , Ricsi megvilágosodik.Egy kémia/fizika orán Reni irt egy levelet Ricsinek , hogy ne bántsa meg Virágot.Ezután feválalták kapcsolatukat , mert Virág félt , hogy ha összejön Ricsivel akkor megint összevesznek mint amikor Doriánnal járt.Dorián egyfolytában zaklassa Virágot, Ricsi egyszer össze is verekszik Doriánnal.Doriánon ivül az irigy lányok sem hagyják békén Virágotr aki elég jól kezeli.Peti és Reni továbra is kapcsolatban maradnak, de ezt Cortez nem nézi jó szemmel.Reni megprobál a lehető legtöbb időt eggyütt tölteni Arnoldal de ezt Cortez megint nem nézi jó szemmel.Cortez és Arnold között egyre nő a feszültség.A suliban volt egy manga kiálitás a rajzosok által készitett rajzokbol.Cortez rajza közül nagy a tömeg.Reni is megnézi de ledöbben , mert a mangán ő , Reni szerepel újévkor.REni szervezett egz anti valentin bulit ahová meghivta Virágot és Kingát.Csak Kinga túl komolzan vatte és elhivta az összes lanyt a suliból Reniékhez.Végül úgy döntöttek , hogz mégis elmennek. Amikor Cortez a szinpadon énekelt megköszönte Reninek , hogy eljött és nzomott egy puszit Reni homlákra .A következő dal amit énekelt egy Oasis szám volt, a wonderwal amit Cortez Reninek énekelt.Kinga tanácsára Reni megkérdezte Corteztől , miért rajzolta őt.Erre azt válaszolta nem téged rajzoltalak le, miért rajzoltalak volna téged.Dave nem tul okosan kiirta a Twittwre , hogz Cortez miért cipeltet velük az esőben egynagy képet.(egy k;s0bbi részben kiderül , hogy Cortez szekrénye mögött van a rajz).Egyszer Reni felháborodva megy át Cortezhez , hogy ha mondja mit kell mondani méltoztassa elmondani a tanárnak.Cortez nagymamája rosszul lessz és összeesik.Hivják a mentőket és Reni hazamegy.Estefele Cortez átment Renihez és elmondta , hogz széllökést kapott a nagymamája és jövő héten nem fog menni iskolába és adott egy titkos számot amit a nagyszülei , a szülei , Ricsi és most már Reni is.Ricsi vesz egy új robogót amivel Virággal jár iskolába.Cortez elhivja Renit egy sulikörre.Arnold nem akarja elengedni Renit , mert kell menjenek olvasóra.Cortez elviszi Renit egy kilátóra.Cortez:Régen sokat jártam ide.
Reni:Igen?
Cortez:Nem
Reni:Azt hittem ez valami bevált hely.
Cortez:Igen.Mindig idehozok lányokat olvasókör helyet , hogy valják be , hogy elmennek a sulibó.
reni gondolkozott mit is mondjon , mert nem mondhatja azt , hogy nem én mert akkor Arnoldra gondolnának.
Reni:Lehet , hogy én de lehet , hogy nem.
Végül visszamentek a sulihoz ahol mindenki a magájét fujta:Reni anyja:Szégyeld magad.
Vladár:Még egy diákot is elvisz az orámról.
Kardos:Azért Antai-Kelemen sem ártatlan.
Cortez:Én vittem el semit nem tett Reni,
Viki:Most is védd meg.
Végül mindketten igazgatoit kaptak.
Az osztály és az a-sok a Balatonra mentek osztálykirándulásra.Arnold nem tudott elmeni vagy nem is akart.A balaton parton Reni be mutatta Corteznek a Megfogtam egy szunnyogot.Este kimentek és várták a napkelését.Reni átfagyott ezért Cortez megfogta a kezét.A visszauton a vonaton Cortez mellett ült és ugy alutt , hogy a fejét ráhajtotta Cortez vállára.A többiek elmentek pizzazni de Renit várta arnold igy nem ment pizzazni.Év vége felé a bukásra állókat és pár önkéntest elvitt Kardos a könyvtárba , hogz rakodjanak könyveket.Cortez és Arnold egy könyvsorban összekeptak.Arnold azt monta nem birja és kimegy ,Cortez erre azt monta ez ugysem az ő világa és elment.Arnold szerelmet valott Reninek.És megcsókolta.Dave lefényképeszte és feltette Twittwre.
Reni:Szia.
Ricsi:Szia, Ren.
Reni:Keresel valamit?
Ricsi:Nem.
Reni:Oké:
Ricsi:Kérdezhetek valamit?
Reni:Persze.
Ricsi:Miért őt választotad?
Reni:Brontet?
Ricsi:Neem.Neményit.
Reni:Mi?Mi az, hogy választottam?És ki helyett?
Ricsi:Cortez.
Reni:Nem értem.
Ricsi:Tudod, miről beszélek!
Reni:Nem, Ricsi, nem tudom.Azt tudom, hogy hetek óta tudomást sem vesztek rólam, holott nem csináltam semmit.Dave-vel összevesztem, oké, de veled például nem!Erre te is levegőnek nézel, holott azt hittem, barátok vagyunk.
Úgy látszik, komolyan elvesztette a jelentőségét ez a szó...
Ricsi:Ren, nekem nincs semmi bajom.De Neményit nem birom elviselni.
Reni:Miért kéne elviselned?
Ricsi:Mert ha eggyütt jártok akkor el kell.
Reni:De nem járunk!
Ricsi:Mi van?
Reni:Jól hallotad.
Ricsi:Szakitotatok?
Reni:Sose jártunk.
Ricsi:de, megcsókolt, nem?
Reni:Miért, Cortez nem?Erről ennyit.Egyébkéntrá van irva a homlokomra, hogy csak ugymeg lehet csókolni?Mert amugy nem.
Ricsi:Azt mondod, nem is vagytok eggyütt?
Reni:Nem mintha bárkinek köze lenne hozza, de nem.
Ricsi:Miért nem mondtad el neki?
Reni:Kinek?
Ricsi:Corteznek.
Reni:Miért mondtam volna?
Ricsi:Mert...mertazt hiszi, Neményivel jársz.
Reni:Nem érdekel, mit hisz.Legalább azóta nem szórakozik velem.vagy bocs, elrontottam a hobbiját?
Ricsi:Ren,Cortez...
Reni:Hagyjál Cortezzel.Amióta ismerem, csak kiszúr velem.Folyamatosanhülyének néz, meguntam.ne vigyen el motorozni, ne fogja meg a kezem, ne rajzoljon nekem, ne küldjön nekem dalt, és legfőképp ne csókoljon meg, miközben a suli ekött várja a barátnője.
Ricsi:Tényleg?Na, nee.
Reni:Érted?Nekem ez nem vicces.Sosevolt az.
Ricsi:Jó,de miért csókolt meg Neményi?
Reni:Az egy korai búcsú volt.
Ricsi:Bakker, Ren.Te mész el a suliból.
Erre Reni bolintott és faképnél hagyta Ricsit.
Az ofő elmondta , hogy Arnold megy el ennek mindenki örült kivéve Renit.Reni Arnold meglepi bulijára készült amikor Virág félrehivta és ott ált mellete Cortez.Reni elnézést kért és elszalatt.Elbucsuzott Arnoldtol és Kingával elindult haza mivel eggyütt készülnek Párizsba.Ugyanis Kinga levelező társa lebetegedett.KInga és Reni lefeküdtek aludni Reni Anyukája hozott egy levelet ami Reninek volt cimezve.Kinga kérdezgette nem ismeri e meg az irást mert nevet nem irt. Reni mosolzogva feltette és eleudt.
Bocs a helyesirási hibkért.
Én leírom. Bocsi kicsit későn vagyok, de segíteni szeretnék :).
Utolsó nap: 5/5* és 5/1* - szomorú, vidám, sírós, nevetős, fájdalmas és boldog. Most ezen lepődjek meg? Nem fogok. Tényleg.
Nyaklánc: 5/5*** - 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!