Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hány részesre tervezi Leiner...

Hány részesre tervezi Leiner Laura a Bexi sorozatot?

Figyelt kérdés
Biztos válaszokat írjatok, ha lehet, mert tényleg szeretném tudni. A véleményeteket is írjátok le, mit szóltok a könyvhöz, persze csak ha van kedvetek, semmit nem erőltetek. :D

2015. jan. 4. 10:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Bocsánat, hogy felszólításod ellenére nem biztos választ írok, de szerintem trilógia lesz. Tovább úgysem tudná elhúzni a szerelmi szálakat. Többet sajnos nem tudok. Viszont már nagyon nagyon nagyon várom a folytatást, eddig szerintem ez az író legjobb könyve. :)
2015. jan. 4. 10:58
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! :D Még nem értem a végére a könyvnek, de én is úgy gondolom, hogy ez eddig a legjobb tőle. Remélem Márkkal fog össze jönni Bexi, bár talán egy kicsit túlságosan is egoista a gyerek, azért jó fej. Késtél-Geri-t pedig nem nagyon ismerhettem meg a történetben eddig, de máris utálom, idegesítő alak.
2015. jan. 4. 20:52
 3/10 anonim válasza:

Fogalmam sincs, hogy hány részes lesz. Azt tudjuk, hogy három része biztos lesz.

De Laura a Szent Johannában nagyon elhúzta Reni és Cortez szerelmét (dec.20.), úgyhogy szerintem akár több részt is tud írni. De nem tudom, csak tippeltem! Bocsi

2015. ápr. 9. 11:31
 4/10 anonim válasza:
Előző vagyok. Bocsi, kicsit nagyon magyartalan lett :P
2015. ápr. 9. 11:32
 5/10 anonim válasza:

A legutolsó olvasói találkozón elhangzottak alapján, már kész a negyedik rész, legkésőbb szeptemberben megjelenik a harmadik rész (nyár második felében az oldalán lesznek új hírek a harmadik részről), valamint lesz ötödik rész is.

Ennyit tudtam, remélem segítettem! 📚

2015. jún. 20. 14:30
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm! :)
2015. jún. 21. 07:22
 7/10 anonim válasza:
Minimum 5 részes lesz a sorozat :)
2015. aug. 23. 13:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Én azt olvastam, hogy Leiner Laura ezt is 8 kötetre szeretné, mint a SzJG-t.
2015. dec. 18. 10:44
 9/10 anonim válasza:
Szia! Már hivatalos hogy hat kötete lesz
2016. jún. 6. 13:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Hat
2021. márc. 7. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!