Ki mit gondol a Bexi sorozat 2. részéről?
Figyelt kérdés
Én arra gondoltam, a nyakamat teszem rá, hogy Márk és Beki össze fognak jönni, de még nagy szerepe lehet Gerinek is.Nektek mi a véleményetek? További megállapítások?2015. jan. 3. 14:47
1/7 anonim válasza:
Hát a következő rész valószínűleg Geri és Beki kapcsolatáról fog szólni, mert ahhoz, hogy a szerelmi szálat jól ellehessen húzni, kell egy bonyolult kis szerelmi háromszög. Szerintem a végén Márk lesz a nyerő, mivel a írónő előző könyvében (az Akkor szakítsunkban) a régi pasi lett a befutó. Persze Leiner Laura meglepett már párszor minket, szóval csak remélni tudom, hogy így lesz. :)
2/7 medicopter117 válasza:
Szerintem nagy valószínűséggel elöszőr Bexi Geryvel fog járni dá rá jön hogy már nem őt szereti hanem márkot és szakítanak Márkkal meg össze jön
3/7 A kérdező kommentje:
Én még annyit tennék hozzá, hogy Márkkal nem lesz olyan egyszerű összejönni, mint pl: a Bábelben is amikor a csaj is rájön, hogy szereti a srácot akkor is jött egy váratlan fordulat.
2015. jan. 4. 10:14
4/7 anonim válasza:
Hát sztem Geri csak ki akarja használni Bexit, hogy bejusson a kövi Pop/rock-ba és miután Bexi erre rájön összejön Márkkal vagy nem de az tuti, hogy Geri csak kihasználja Beki meg hülye észrevenni
5/7 A kérdező kommentje:
Utsó válaszoló! Van benne valami. Egyébként köszi a válaszokat.
2015. jan. 19. 18:36
6/7 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy nagy csavar lesz benne. Mivel: az első kötet végében ott van a nyertes neve, hogy Tamás nyeri, viszont: ha belegondoltok miért van benne, hogy indulnak Angliába?? A nyereményút Anglia, amit Márk közölt Bexivel. Ha Tamás nyerné, hogy mennének pont Angliába? De ha kijutnak, ott lesz köztük valami, ami csavart hoz a Gerivel való kapcsolatukhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!