Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek a Szent...

Mi a véleményetek a Szent Johanna Gimiről?

Figyelt kérdés

Én személy szerint utálom és nem értem a felhajtást körülötte. Semmiről nem szól a fogalmazás mód nagyon átlagos, Reni borzalmasan idegesítő, Cortez mesebelien fake és a többi karakter is elég lapos. Nem értem miért nem ismerik a legtöbben az igazi írókat (Jane Austen, Shakespeare, Stephen King)?

Nektek mi a véleményetek?

17/L

2014. dec. 31. 22:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%
Nem tom neked miert nem tetszik de mindegy.Az egyik válaszoló írta,hogy Laura nem fordít sok gondot a fogalmazásra.Na ez azért lehet mert próbálta úgy írni mintha egy tini írná és szerintem egy átlagos tini nem fogalmaz úgy mint egy író de Laura többi könyve is mutatja hogy ő egy született tehetség,
2015. jan. 4. 15:20
 12/15 anonim válasza:
53%
Szerintem attól, mert valaki elolvasta, még ismerhet "igazi" írókat.:) Nekem személy szerint tetszett, de hát mindenkinek más az ízlése.
2015. jan. 4. 19:53
 13/15 anonim ***** válasza:
Igazából történetét tekintve vagy először olvasva szuperjó könyv, viszont nem szabad rajta gondolkodni, mert tele van logikai hibával. Sokszor volt már újraolvasásnál, hogy kedvem lett volna földhözvágni a könyvet.
2015. jan. 4. 20:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Én imádom az szjg-t! Most olvasm a 8-2-t! Nem akarom kiolvasni!:(Ha nem olvasom akkor érzem hogy valami hiányzik.Ha a könyvben valaki szomorú én is az vagyok ha valaki boldog én is az vagyok.Persze az oszt. társaimmal ugyanúgy bánok akkor is ha az előbb raktam félre a könyvet és épp akkor raktamle amikor pl. Reni szomorú.DE megértem azt is ha valakienk ez nem tetszik.Én például a kérdező által felsorolt írokat nem szeretem annyira!
2015. jan. 9. 18:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Én elolvastam, és tényleg nem túl rossz. A humora nagyon tetszett, de a szereplők nem reálisak, ott van pl. Kinga, aki a valóságban már rég egy gumiszobában csücsülne kényszerzubbonyban, idegrohamoktól gyötörve, vagy Cortez, aki olyan tökéletes, hogy az ember szivárványt hány tőle.
2015. jan. 14. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!