Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ezért megbüntethetnek?

Betonfagyi kérdése:

Ezért megbüntethetnek?

Figyelt kérdés
Tegyük fel én Bilbó-ról akarok írni egy másik történetet, csak elhelyezem egy másik világban, egy másik környezetben, és átnevezem. De a céljai a mótivációja a személyisége a kinézete, egyes megjegyzései ugyanazok, csak éppen nem hobbit meg nem Gyűrűk Ura stb.

2014. dec. 27. 11:02
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam azt, hogy tényleges megjegyzéseit, hanem a példánál maradva mondjuk nem szereti a vendégeket, de nem ugyanazokat válaszolja, ha betoppan pár kisember a lakásába. Csak ugyanúgy viselkedik - mert ez a személyisége! Nem venném át azokat a tanulságokat amiket mondott stb. csak ... remélem érthető
2014. dec. 29. 09:05
 12/12 anonim ***** válasza:

Ez mindig attól függ, milyen karakterről van szó. Ha nagyon tipikus, és felismerhető, az gond. Tehát nem írnék kerek szemüveget viselő fiúról villámalakú sebhellyel a homlokán.

De ha annyit értesz alatt, hogy van egy morgós kisember, aki nem szereti a vendégeket, szerintem senkinek nem az fog beugrani, hogy Bilbóról másoltad.

2014. dec. 29. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!