Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szeretnék írni egy könyvet, a...

Csilla200 kérdése:

Szeretnék írni egy könyvet, a témája érdekes? (témája lent )

Figyelt kérdés
Van egy birodalom több külön álló fajjal ,és terjed egy genetikai hiba ami miatt születnek leállt szívvel gyermekek ,de élnek (lényegiben olyanok mint a zombik ,de mégsem ) . Ezeket a gyerekeket egy külön helyre zárják és dolgoztatják őket ,azon az elven ,hogy áll a szívük nyilván meghalni nem tudnak. De egyszer fellázadnak ,és a lázadást egy hozzájuk hasonló rejtegettet nő próbálja megállítani. A nő a birodalom összes faját próbálja összekovácsolni ,és diplomáciai úton megoldani a problémát.
2014. dec. 9. 19:12
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Ha fantasy, akkor hagyd a fenébe a genetikát (mi emberek is, csak a 19. század közepén (Mendel), végén kezdtük el megérteni, hogy mi is az, és sok dolog van, amit még most sem tudunk pontosan), meg akkor nem kell írni a szívverésről sem az, hogy a szívnek milyen létfontosságú szerepe van az élet szempontjából csak a 17.! században lett általánosan elfogadott tudományos tény, akkor egy vélhetően medieval fanasyben minek foglalkozni ilyesmivel. Legyen benne annyi, hogy szimplán mások ezek az emberek, mert nem öregszenek, és nem halnak meg, mondjuk ez felveti a kérdést, hogy hogyan nőnek fel, ahogy erre más hozzászólók is rámutattak.

Tehát igen, még agyalj egy kicsit a világod belső logikáján szerintem is.

2014. dec. 10. 16:57
 22/24 A kérdező kommentje:
Mint írtam ez még csak az alapötlet ,még átírhatom
2014. dec. 10. 17:11
 23/24 anonim ***** válasza:

nem lesz ez azért annyira rossz:)

Csak annyitszeretnek kerdezni, ki/kik lesznek a foszerlplok? Miyen szerepetfog(nak) betölteni a történetben? Vagy kulso szemely lesz az elmesélo?vagy egy munkataboros? (hiszen azt mondtad, h szivuk nem mukodik, agyuk még lehet:). Vagy fejezetenként mas? Ha valamikor kiadnák a konyvet, beleirod a hátuljaba a koszonetnyilvánitashoz, h koszonod a gyakorikerdeses valaszoloknak? :D

Am sztem mindenkepp nyird ki a vegen a foszeplot,vagy min.a szerelmét(mar ha lesz neki)

Hat ennyit szerettemn volna:DD

2014. dec. 10. 20:42
 24/24 A kérdező kommentje:
jelenleg a történet még alakul a főszereplő egy lulubel nevű lány lesz akinek a szíve szintén áll . De szülei nemesek és bújtatják lányukat ,hogy ne vigyék el . Egyenlőre ennyi a főszereplő gárda ,de még több szereplőt szeretnék . És a mű e/3-ban íródik majd .És a végét én is valamilyen csattanóval szeretném befejezni.
2014. dec. 10. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!