Németlakos kérdése:
Mondanátok érdekes megfilmesített könyveket?
Figyelt kérdés
Kedvet kaptam az olvasáshoz de nem tudom hogy mit olvassak. Az éhezők viadala, Percy Jackson és ilyesmik érdekelnének.
Ha lehet véleményt is kérnék a könyvekhez.
Előre is köszi!
2014. nov. 23. 14:53
1/2 anonim válasza:
Ajánlom:
-James Dashner -Az Útvesztő (nagyon bejött, két este alatt szinte szünet nélkül végeztem vele, nagyon fordulatos)
-Szintén James Dashner - Tűzpróba (ez az előzőnek a folytatása, szintén nagyon izgalmas és érdekes)
-Daniel Keyes - Virágot Algernonnak (ennek nem egészen olyan a témája mint amilyet leírtál, viszont ez is meg van filmesítve, és nekem abszolút kedvenc könyvem, ezért gondoltam hogy ajánlom:D)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a sok ajánlást! :)
2014. nov. 24. 07:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!