Tudnátok ajánlani EGY RÉSZES vörös pöttyös könyveket?
bocs a tartalom lemaradt:
Egy kis faluban minden hónapban áldozatot mutatnak be a vérfarkasnak, hogy ne bántsa az embereket. De egyszer Valeri testvérét megöli a farkas. A farkas megjelenik, a faluban és Valeri rájön, hogy érti amit mond neki az állat,emiatt gyanúba is keveredik.Végén kiderül,hogy az apja a farkas.
Ha szeretnéd filmben is megnézheted.
Cat Clarke - Összekuszálva (Entangled)
Cat Patrick - Úgyis elfelejtem (Forgotten)
Bocsika, nem írok tartalmat, mert az úgy nem lesz érdekes. A bemutatóját pedig el tudod olvasni bárhol az interneten:)
North of Beautiful (Iránytű önmagamhoz)
Napos oldal
Larkstorm (Pacsirta)
Kim Harrington: Clarity a tisztánlátó
Ne hunyd be a szemed.
Kivéve akkor, ha a sötét valóságot már nem tudod elviselni.
Cape Cod turisták által kedvelt városában, Eastportban él egy csodabogár família. Az én családom. Én tisztánlátó vagyok. A bátyám médium. Anyánk telepatikus képességekkel bír. Míg a turisták odáig vannak értünk, a városban az emberek inkább lesajnálnak minket. Bár egy impozáns viktoriánus házban élünk, házi kísértetünk még sincs, és otthonunk földszintjén rendeztük be spirituális vállalkozásunkat: családi jósdánkat.
Meg van még Suzanne Selfors: Mentsük meg Júliát c. könyve
Két Júlia, egyformán kétségbeesve…
Kaland, szerep, szerelem a Broadwayn és Veronában.
A tizenhét éves Mimi Wallingfordnak olyan élete van, amiről a legtöbb lány csak álmodhat: főszerepet játszik a családja színházában a Broadwayn a Rómeó és Júliában. Ám a színészkedés nem az álma. Mimi azért küzd, hogy inkább orvosi egyetemre járhasson.
A tizennégy éves Capulet Júlia magányosan éldegél – házi őrizetre ítélte a háborúskodás, amely a Montague-k és a Capuletek között dúl, vaskezű anyja pedig férjhez akarja adni. Bármit hajlandó megtenni, hogy elkerülje a házasságot, akár azt hazudja, hogy rémes fekély van a fenekén, akár veszélyesebb kalandra vállalkozik.
A Rómeó és Júlia utolsó előadása előtt Mimi valóban elmenekül: a szívtipró rocksztár Troy Summerrel, serdülő lányok bálványával együtt varázslatos módon Shakespeare Veronájába csöppen. Amikor megismeri az igazi Júliát nem akarja tovább tétlenül nézni, hogy a története tragikus véget érjen.
De mi lesz, ha megváltoztatja a világ leghíresebb szerelmi történetét?
Visszajutnak-e valaha Troyjal a New York-i Broadwayre?
A hideg rázza Troytól. Megtalálja Veronában az igazit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!