Melyik vörös pöttyös könyvet ajánlanátok?
:)
Butaság csak a vörös pöttyös könyvek között keresgélni. Az csak a Könyvmolyképző kiadó, és így lemaradhatsz sok olyan könyvről, ami ugyan más kiadó gondozásában van, de egyébként ide lenne sorolható.
Könnyebb lenne úgy ajánlani, ha tudnám, hogy milyen könyveket olvastál el eddig, valamint hogy milyen műfajért rajongasz, de akkor írok így spontán:))
1. Fantasy
- Cassandra Clare: A végzet ereklyéi sorozat
- Cassandra Clare: Pokoli szerkezetek trilógia
- Jennifer L. Armentrout: Luxen sorozat
- Kerstin Gier: Időtlen szerelem trilógia
- Laini Taylor: Füst és csont leánya
- Rachel Hawkins: Hex Hall
- Rick Riordan: Percy Jackson és az Olimposziak
2. Disztópia
- Dan Wells: Részlegesek
- Veronica Roth: Divergent-trilógia
- Stephenie Meyer: A burok
- Marissa Meyer: Holdbéli krónikák
-Julianna Baggott: Tiszták
Okéééé, ez itt bőven sok, úgyhogy be is fejezem :D A linekre kattintva megnézheted hogy miről szólnak, másoknak hogyan tetszett és olvashatsz belőle idézeteket is. Néhány link sorozatlink, úgyhogy ott előbb a sorozat részeinek címét fogod látni:)
Köszi a válaszod!:) nos olvastam már: Lauren Kate-Kitaszítva
-Kín
-Végzet
-Boldogság című regényét.
Kiersten White-Természetfölötti című könyvét
Susan Ee- Angyalok bukása
-Tűlélők...
stb.
Pár példa miket olvastam már!
Rachel Vincent. Shifters (Stray, Rogue, Pride, Prey, Shift, Alpha) ez az ami kihagyhatatlan mert anélkül nem élsz egész életet, hogy ezt a sorit elolvastad volna :D
valamint egy másik nagy kedvencem (de csak ha szereted az öngyilkosságról és depresszióról szóló könyveket mert ez annak szerintem mester kategóriája nagyon jó könyv)
Cat Clarke- Összekuszálba
És amit láttam, hogy más is ajánlott az
Cassandra Clare - Végzet ereklyéi ÉS Pokoli szerkezetek sorozat
Igaz a Pokoli szerkezeteket én is csak most kezdem majd el de mindenki az egekig dicséri :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!