Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Nektek is feltűnt?

Nektek is feltűnt?

Figyelt kérdés
Leiner Laura kèstèl című könyvèről lenne szo.Valamilyen szinten ugy èrzem hogy Laura annyira kötődik a szjghez hogy a többi könyvei szereplői olyanok mint a szjg karakterei pl.:Ricsi olyan mintha Kőrte lenne felnőtt korában vagy ott van pl a fogd be aszád együttesből pölö Puding nekem ő egyenlő Gombával.Ès sorolhatnám tovább.Az elejèn nagyon szerettem Laurát de ha ezekbe belegondolok...nem èrzem azveredetisèget:( Meg tudom hogy milesz a könyv vègèn mert rálehet jönni.Majd Márk ès Beka összejönnek vagy Geri ès Beka ès Márk ottmarad mint legjobb haver vagy mindkettővel havarni fog ès nem tud majd dönteni stb.
2014. dec. 2. 17:59
 1/1 anonim ***** válasza:
49%
Én nem azt mondanám, hogy annyira kötődik, szimplán csak egy sablonos, nem túl tehetséges író, aki a könnyebb utat választja és ugyan azokat a karaktereket írja meg újra meg újra. John Green ugyan ez. A kamaszok viszont valamiért imádják ezeket, tök mindegy, hogy igénytelen.
2014. dec. 2. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!