Feltűnt h a Harry Potter 7-ben hollóháti hedvig helyett hollóháti helgát írtak?
Figyelt kérdés
ez véletlen v direkt??2010. máj. 31. 18:40
1/9 anonim válasza:
Véletlen lehet, mert a Hugrabug alapítóját hívják Helgának.
3/9 A kérdező kommentje:
tudom h hugrabug helga van ezért nem értettem..
2010. máj. 31. 21:15
4/9 anonim válasza:
Nem tűnt fel amikor olvastam,pedig tudom,hogy a Lovegoodéknál történő beszélgetésben van.De egyszer itt olvastam egy kérdésben,ami a HP-ban keresett hibákat.
5/9 anonim válasza:
Hollóháti Helga az Hollóháti Hedvig lánya volt, ezért nem furcsa, mert nem a Hollóhát vezetőjéről volt szó, mikor ezt írták :D
hanem a lányáról..
6/9 A kérdező kommentje:
hollóháti hedvig lányát helénak hívták..
2010. jún. 2. 20:57
7/9 anonim válasza:
Csak angolul olvastam. Úgy sokkal jobb, a magyar elég rosszul van fordítva, attól meg, hogy a neveket lefordították rosszul vagyok...
8/9 anonim válasza:
Nekem is feltűnt, és amikor először olvastam azt hittem összetévesztettem a Hugrabug-ot meg a Holllóhát-at, mert tudtam hogy az egyiket Hedvignek hívják.. És amikor megjelent Hugrabug Helga neve, úgy gondoltam hogy rosszul olvastam Hollóháti nevét.. de aztán őt is Helgának nevezték... Testvérem azt mondta, hogy Helga a lánya, de a lányát Helénának hívják... Azon gondolkozom, hogy lehet hogy Helga Hedvig felesége volt...
9/9 anonim válasza:
Hedvig az nő, Helga nem lehetett a felesége. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!