Csillagainkban a hiba /könyv/ mi a véleményetek róla?
Hogyan tudnátok értékelni a könyvet?
Milyen a nyelvezete, stílusa, formája, mik az értékei? stb...
Nektek mennyire tetszett 1-10-ig?
Spoilert ne írjatok, mert el szeretném olvasni!
A kort/nemet, is írjátok ki kérlek, és hogy mit olvastatok utoljára. Köszönöm.
Nekem ez a könyv csalódás volt. Akit kérdeztem mindenki dicsérte, hogy mennyire szuper könyv de nekem nem tetszett. Elég érdekes nyelvezete van, néhány részt többször is átkellett olvasnom. Én nagy könyvmoly vagyok, de ezt a könyvet szenvedés volt elolvasnom. Vannak benne jó, érdekes részek is. Igazából nekem nem is a könyvvel van bajom, hanem a stílusával. 10/6
Ez az a könyv amiből jobb a film.
Ja ezt elfelejtettem: 14/L
ezt olvastam utóljára: Rick Riordan: Az elveszett hős
Ez viszont egy fantasztikus könyv! Ha elszeretnéd olvasni, előbb a Percy Jakson sorozattal kezd, majd utána olvast ezt, mert úgymond ez a folytatása. Egy sorozat folytatása egy sorozattal :D
Nos.. szerintem is kicsit túl van értékelve, de nem rossz könyv. Mondjuk úgy,hogy nem sajnálom,hogy nincs a polcomon,de nem bánom,hogy elolvastam.
Legutóbb.. Egy különc srác feljegyzéseit olvastam...ami ..hát, nem tetszett.
Viszont azelőtt Karen Marie Moning-Tündérkrónikák sorozatát olvastam..ami letehetetlen.:)
Hát én a könyvet nem olvastam, csak a filmet láttam. Mielőtt megnéztük volna, a barátnőim mondták, hogy készítsem elő a zsepiket, mer nagyon jó lesz, és bőgni fogok. Film végén mindenkinek könnyes a szeme, még pár fiúnak is, de én nem tudtam ezen sírni, pedig én képes vagyok mindenen elbőgni magam, de ezen egyszerűen nem ment. :) De amúgy nem volt rossz. 1/7
Utoljára Danielle Steel Saigon című könyvét olvastam.
15/l
Köszi mindenkinek!
Még jöhetnek vélemények, mert mindegyik érdekel :)
(Nem pontozok le senkit)
Uu rohadt jo konyv, en 2 nap alatt kiolvastam. Nyelvezete, stilusa modern.
1-10es skalan nekem a film: 11 volt, a konyv: 10 :) 14/L
Nem vagyok sírós de ezt a filmet végigbőgtem:D a könyvet még nem olvastam de igyekszem beszerezni film:10/9 (de csak mert annyira megsíratottxD)
Legutoljára az éhezők viadalát olvastam
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!