Valaki leírná, hogy miről szól a csillagainkban a hiba címü könyv?
Másolhatnám a tartalmát, de lehet, hogy azt már olvastad...
A Csillagainkban a hiba egy tényleg gyönyörű, egy fiatal (azt hiszem 17 éves) rákos lány, Hazel története. Hazelnél 13 éves korában muatatták ki a rákot (ha jól emlékszem) és akkor még nem is volt biztos, hogy életben marad. De végülis skerül a küzdelme és élheti tovább az élete csak azzal a lélegeztető nemtommivel :D
A sztori úgy kezdődik, hogy Hazel anyja meg van róla győződve, hogy a lánya depressziós ezért elküldi egy csoportba ahol szintén rákosok vannak és megbeszélik a dolgaikat.
Itt találkozik Augustus-szal (Gus) akinek amputálták az egyik lábát. Innentől kezdve az ő szerelmükről szól a történet, de ezt tényleg nem igazán tudom leírni. Nagyon jó könyv az biztos. És nayon szmóomorú is a végefelé, de azt inkább nem írom le, mert nem vagyok benne biztos, hogy tudni szeretnéd a befejezést (csak mert azt nem írtad :) )
De szerintem ha lesz egy kis időd olvasd el. Vagy legalább a filmet nézd meg. De ha megnézed a filmet akkor azt ajánlom semmikép sem szinkronosan mert szánalmas a szereplők magyahangja. Nyávogós mint egy hülye tinisoriban és valahogy elfedi ennek a filmnek e komoly mindanivalóját.
Na jó én ezt csak gondolom mert pont ezért nem néztem meg magyarul. Amikor meg moziban adták még nem szinkoronizálták és én úgy láttam... :)
Azért remélem segítettem valamennyire. Anya volt az aki az elejétől a végéig zokogott az egészen és a filmet nem is hajlandó megnézni annyira megrázta már a könyv is. Ő tudja szerintem nem érdemes kihagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!