Más is javítja a könyvekben a hibát?
Figyelt kérdés
Egy nap meguntam, hogy a könyvekben hibát látok, és ceruzával belejavítok. Más is van ilyen?2014. szept. 1. 14:38
1/14 anonim válasza:
Én ha belemerülök az olvasásba, ritkán tűnik fel egy könyvben a hiba, szóval én nem nagyon szoktam.
2/14 anonim válasza:
Én csak ha elektronikus felületen olvasok, könyvbe nem firkálok bele, attól csak csúnyább lesz.
3/14 anonim válasza:
én egy papíral és egy ceruzával olvasom a könyvet és ami hibás azt leírom a sima lapra :)
4/14 anonim válasza:
Én ha egy rendes könyvben olvasok, akkor nem szoktam belejavítani, de ha elektronikusan olvasok és találok benne hibát, akkor azt kivétel nélkül kijavítom :)
5/14 anonim válasza:
Ti betegek vagytok... már bocs :)
Inkább élveznétek a könyvet ahelyett, hogy kényszeresen hibát kerestek benne.
Ja és utolsó: Attól mivel lesz jobb, hogy leírod egy lapra... és most jöhet a lepontozás xDD
6/14 anonim válasza:
bocs nem utolsó, hanem előtte :D
7/14 anonim válasza:
5# A második vagyok, nem keresem kényszeresen a hibákat, de olvasás közben szemembe ötlenek, és ha sok van belőlük, akkor baromira rontja ám az élvezeti értéket,ezért javítom ki, hogy ha valamikor esetleg újraolvasnám, ilyen már ne legyen.
8/14 anonim válasza:
# 5 Szerintem nincs olyan ember, aki direkt keresi egy könyvben a hibát xD
Amúgy én nem szoktam kijavítani, de engem is idegesít, ha meglátok egyet. Épp tegnap vettem észre egy elírást a biosztankönyvemben :/
9/14 anonim válasza:
5-ös vagyok.
Nem azt mondom mert ha sok van engem is zavar,de olyankor megjegyzem magamnak oszt csá... de kiírni papírra? mondjuk mindenkinek maga dolga nem szólok bele :)
10/14 anonim válasza:
Soha nem írnék könyvbe, de észreveszem, ha valami nem helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!