Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Más is javítja a könyvekben a...

Más is javítja a könyvekben a hibát?

Figyelt kérdés
Egy nap meguntam, hogy a könyvekben hibát látok, és ceruzával belejavítok. Más is van ilyen?

2014. szept. 1. 14:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én ha belemerülök az olvasásba, ritkán tűnik fel egy könyvben a hiba, szóval én nem nagyon szoktam.
2014. szept. 1. 14:42
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én csak ha elektronikus felületen olvasok, könyvbe nem firkálok bele, attól csak csúnyább lesz.
2014. szept. 1. 14:45
 3/14 anonim ***** válasza:
68%
én egy papíral és egy ceruzával olvasom a könyvet és ami hibás azt leírom a sima lapra :)
2014. szept. 1. 15:53
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én ha egy rendes könyvben olvasok, akkor nem szoktam belejavítani, de ha elektronikusan olvasok és találok benne hibát, akkor azt kivétel nélkül kijavítom :)
2014. szept. 1. 17:41
 5/14 anonim ***** válasza:
30%

Ti betegek vagytok... már bocs :)

Inkább élveznétek a könyvet ahelyett, hogy kényszeresen hibát kerestek benne.

Ja és utolsó: Attól mivel lesz jobb, hogy leírod egy lapra... és most jöhet a lepontozás xDD

2014. szept. 1. 17:41
 6/14 anonim ***** válasza:
52%
bocs nem utolsó, hanem előtte :D
2014. szept. 1. 17:42
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
5# A második vagyok, nem keresem kényszeresen a hibákat, de olvasás közben szemembe ötlenek, és ha sok van belőlük, akkor baromira rontja ám az élvezeti értéket,ezért javítom ki, hogy ha valamikor esetleg újraolvasnám, ilyen már ne legyen.
2014. szept. 1. 17:53
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

# 5 Szerintem nincs olyan ember, aki direkt keresi egy könyvben a hibát xD

Amúgy én nem szoktam kijavítani, de engem is idegesít, ha meglátok egyet. Épp tegnap vettem észre egy elírást a biosztankönyvemben :/

2014. szept. 1. 18:03
 9/14 anonim ***** válasza:
76%

5-ös vagyok.

Nem azt mondom mert ha sok van engem is zavar,de olyankor megjegyzem magamnak oszt csá... de kiírni papírra? mondjuk mindenkinek maga dolga nem szólok bele :)

2014. szept. 1. 18:32
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem írnék könyvbe, de észreveszem, ha valami nem helyes.
2014. szept. 1. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!