Leiner Laura -Késtél c. könyvébe azt hallottam, h van előzetes a 2. részből. én pdf-be olvastam és ott nem volt benne nem tudná leírni/ nagyvonalakba elmesélni valaki?
Varga Tamás a pop/rock sztár leszek! című tehetségkutató műsor nyertese.
-Nem értem, mindenki azt mondta, hogy ne foglalkozzak Lexivel, mert csak egy rossz utánzat, közben meg a Végcél szép lassan a listák élére ugrott! -toporzékoltam, Körte pedig teljesen tehetetlenül, széttárt karral meredt rám.
- Beki- fogta meg a kezemet Geri, és mélyen a szemembe nézett.
Tudtam, hogy most olyat fog mondani, ami megdöbbentő lesz, úgyhogy felkészültem , és lélegzet-visszafojtva vártam. Szeretlek.... Kezdjük újra... Próbáljuk meg elöről az egészet...
Na ja. Ilyesmire számítotttam.
- Jelentkeztem a Pop/rock új évadának válogatására-mondta ki.
-Hogy mi?
-Gyerek, hol van Nagy Márk? Nem tudom elérni! - lépett be Körte a lakásba dühösen, mire én felnéztem a töméntelen tanulnuvalómból, és értetlenül megráztam a fejem.
- Honnan tudjam? Gondolom, még mindig az önsajnálatban. Miért?
-Szedd elő nekem, akárhol is van, mert megyünk Londonba!
_ Londonba? - csaptam össze a tankönyvemet, egy pillanat alatt eldöntve, hogy a magolás pontosan mennyire ér rá ilyen szituációban.
Hát nagyon.
Szia, :)
nekem is letudnád küldeni pdf-ben ?
Köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!