Leiner Laura Bexi sorozatának tényleg kész van a 2. része? (Késtél folytatása)
Figyelt kérdés
Egy blogon olvastam, de nem tudom, hogy tényleg igaz-e?
És ha igen, akkor szerintetek körülbelül mikor fog megjelenni?
2014. okt. 31. 13:41
11/19 anonim válasza:
Neeeeeeeeee. még fél év?? mikor lehet megvenni? 2014 tavasz??:S
12/19 anonim válasza:
Szia!
Igen tényleg lesz, és , mint azt az előttem írók is mondták: már megírta. Szintén megírták már, hogy mik miatt nem adják ki, de én írok hozzá még egyet: tudod több ezer könyvet kell nyomtatniuk és ez eltart pár óráig. Aztán meg kell tervezni mindent: borító, kik legyenek a véleménylistán, javítások, átírások.
Egy szóval rengeteg munka van egy könyv elkészítésében.
13/19 anonim válasza:
2015 április-májusában jön a Bexi2
14/19 anonim válasza:
Persze hogy kész van, hiszen az első rész végében volt belőle részlet. :)
15/19 anonim válasza:
Jujjj én ma olvastam, pdf-ben( 25 évesen egy babával, nem nagyon lehet másképp , Jaaa és igen, szoktam ilyeneket is olvasni, széles az érdeklődési köröm xd :) )és nagyon tetszett. Alig várom a folytatását a könyvnek:))
16/19 anonim válasza:
március 31.-én jön az új része :)
17/19 anonim válasza:
2015 Március 31 edikén adják ki hivatalosan a Bexi kötetét a Hullocsillagot a boritó már megtalálható a facebookon.
16/L
18/19 Dora *--* válasza:
Tegnap adták ki a L&L könyvesboltban a Hullócsillagot, mint második részt. Március 31-től minden könyvesboltban kapható :)
19/19 anonim válasza:
igen, már meg is jelent :leiner laura
hullócsillag címen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!