Szerintetek ki kerül majd a Vastrónra?
Nemár, nem akarom, hogy Dany nyerjen. Sokkal jobban szeretem a Westerosiakat pl. vasemberek, Boltonok, Lannisterek
Am lehetne az is, hogy Aryanak meg kell ölnie Danyt, de nem sikerül neki és meghal. Jon vagy Bran meg remélem átáll a Másokhoz.
"pl. vasemberek, Boltonok"
Kihagytad a Freyeket. Én remélem övéké lesz a vastrón!!!
Igen valóban több magyarázat is van arra a bizonyos kígyó/sárkányfej füstre amit Bran látott mikor Deres leamortizálódott azt hiszem.
Egyik népszerű teória ez az alvó sárkány Deres alatt, a másik pedig az is Jon-t jelenti. Egy sárkány felemelkedése Deres-ből.
És ha a többi dolog is megismétlődik, akkor elképzelhető,hogy:
Váratlanul visszatér Rickon Északra a skagosiakkal, Stannisszel elfoglalja Winterfellt és sorra kivégzi az ott összegyűlt lordokat.
A Völgyben elszabadulnak az indulatok és vagy Kisujj vagy sztem inkább a Corbrayek (Lyn) elfogják Robertet,akit majd a Royce-ok akarnak megmenteni,de a fiú meghal.
A Viharföldeken fattyak miatt lesz felfordulás, pl. Gendry és/vagy Edric, akik mindketten Robert fattyai.
A dorneiak feldúlják Highgardent. A vasemberek feldúlják Óvárost. Felbérelnek egy Arcnélkülit (Arya) egy Targaryen megölésére (Dany, "Aegon", esetleg Jon vagy Tyrion). A Cersei fölötti ítélethozatal hasonló lesz Maegor vagy Dunk harc általi ítélethozatalához,tehát 7 a 7 ellen. Stannis elfoglalja Északot,de meghal, így Davos fogja irányítani a csapatokat. Bánatos Edd megöli Melisandrét. A holdtea ellenére Jeyne-nek lesz egy gyereke Robbtól. A Freyek pedig kihalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!