Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek ki kerül majd a...

Szerintetek ki kerül majd a Vastrónra?

Figyelt kérdés
mit szeretnétek, hogy végződjön a Tűz és Jég dala? Minek örülnétek? :)

2014. okt. 27. 08:55
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
26%

A sárkányos csaj jöhetne, de szerintem meglepi lesz, és inkább Sansára tippelek vagy Havasra.

A legjobb az lenne, ha kitörne az anarchia :D

2014. okt. 27. 09:24
 2/50 anonim ***** válasza:
0%
Az lenne jó, ha a Mások megsemmisítenék a Vastrónt, amikor a Tél eléri Királyvárt. :)
2014. okt. 27. 11:23
 3/50 anonim ***** válasza:
49%

Én annak örülnék ha a Westerosiak összefognának Dany ellen.

Jorah Mormont is megmondta, hogy akkor fog össze legjobban egy birodalom ha idegen sereg lép a földjére.

2014. okt. 28. 11:30
 4/50 anonim ***** válasza:
29%
Remélem a Starkok. Brandon jó is lenne, sőt már Arya is egész kedvelhető lett mióta ilyen badass orgyilkos.
2014. okt. 28. 13:34
 5/50 anonim ***** válasza:
53%

Hát Dany ellen pont hogy nem fognának össze,hanem rengetegen kiállnának.

Illyrio is ezt mondta Viserys-nek annó hogy ha hazatér Westeros-ra melléáll rengeteg ház.

Robert Baratheon ugyan ezt mondta Ned-nek, hogy ha egy Targaryen visszatérne melléállna a nép.

És ugyan ez a helyzet Aegon-al is most.

Valószínű hogy pont Dany fogja megmenteni Westeros-t a télben. Mire ő odaér Westeros-ra Királyvár valami okból kifolyólag romokban lesz. Sokak szerint Cersei felégeti amiért elveszti Myrcella-t és Tommen-t is.

[link]

2014. okt. 28. 13:37
 6/50 anonim ***** válasza:
Volt olyan látomás, ahol Királyvár romokban volt? Azt tudom, hogy van olyan elmélet amiben Deres elpusztul amikor spoiler! felébred egy alatta alvó sárkány és előmászik. Legalábbis az egyik látomásban ez volt.
2014. okt. 28. 14:03
 7/50 anonim ***** válasza:

Azt a látomást linkeltem. Igaz csak egy kép.

Ha nem rémlene a sorozatból:

https://www.youtube.com/watch?v=l7VuGknEfQY

2014. okt. 28. 14:13
 8/50 anonim ***** válasza:
Nem láttam a sorozatot. Nem rémlik ez a rész a könyvből, vagy nem így.
2014. okt. 28. 15:26
 9/50 anonim ***** válasza:

Ja hát az úgy más. :D A sorozatban leegyszerűsítik a dolgokat rendesen. Dany látomása teljesen más mint a könyvben.

Ezzel a sorozatbéli látomással sanszos hogy elspoilerezték a könyv sztorijának jövőbeli kimenetelét is.

Mint pl. Dany a Fal kapuján is kisétál.

Vagy mint ez a Királyvár székhelye romokban.

2014. okt. 28. 16:32
 10/50 anonim ***** válasza:
Én azt is lehetségesnek tartom meg sztem jó is lenne, ha megint 7 vagy több királyság lenne, Királyvárat meg a Vastrónnal együtt Cersei felégeti a futótűzzel.
2014. okt. 28. 18:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!