Szerintetek ki kerül majd a Vastrónra?
A sárkányos csaj jöhetne, de szerintem meglepi lesz, és inkább Sansára tippelek vagy Havasra.
A legjobb az lenne, ha kitörne az anarchia :D
Én annak örülnék ha a Westerosiak összefognának Dany ellen.
Jorah Mormont is megmondta, hogy akkor fog össze legjobban egy birodalom ha idegen sereg lép a földjére.
Hát Dany ellen pont hogy nem fognának össze,hanem rengetegen kiállnának.
Illyrio is ezt mondta Viserys-nek annó hogy ha hazatér Westeros-ra melléáll rengeteg ház.
Robert Baratheon ugyan ezt mondta Ned-nek, hogy ha egy Targaryen visszatérne melléállna a nép.
És ugyan ez a helyzet Aegon-al is most.
Valószínű hogy pont Dany fogja megmenteni Westeros-t a télben. Mire ő odaér Westeros-ra Királyvár valami okból kifolyólag romokban lesz. Sokak szerint Cersei felégeti amiért elveszti Myrcella-t és Tommen-t is.
Azt a látomást linkeltem. Igaz csak egy kép.
Ha nem rémlene a sorozatból:
Ja hát az úgy más. :D A sorozatban leegyszerűsítik a dolgokat rendesen. Dany látomása teljesen más mint a könyvben.
Ezzel a sorozatbéli látomással sanszos hogy elspoilerezték a könyv sztorijának jövőbeli kimenetelét is.
Mint pl. Dany a Fal kapuján is kisétál.
Vagy mint ez a Királyvár székhelye romokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!