Sirius Black ugye nem hal meg egyik könyvben sem?
Figyelt kérdés
2014. okt. 23. 20:11
1/8 anonim válasza:
Sajna de :( Pedig ő a kedvencem...:((
2/8 A kérdező kommentje:
Nekem is.... :(((((((( azért köszi!
2014. okt. 23. 20:18
3/8 anonim válasza:
Sajnos a Harry Potter és a Főnix Rendje végén Bellatrix Lestrange által halmeg.
4/8 anonim válasza:
Ahogy az előző válaszokból megtudtad igen sajnos meg fog halni pedig nekem is a kedvenc szereplőm! :(
5/8 anonim válasza:
NEKEM IS Ő VOLT A KEDVENCEM,MÉG AZ EGYIK HALAMAT IS ELNEVEZTEM RÓLA!!!SZERESSÜK MRS.WEASLEY-T!!Ő ÖLTE MEG bellatrix lestrange-et.EGYÉBKÉNT,HA EEZ OFF-NAK SZÁMÍT,BOCSÁNAT!!
6/8 anonim válasza:
Én konkrétan zokogtam, amikor azt a részt olvastam. El is áztattam rendesen azt az oldalt. (Mondjuk ettől függetlenül imádom Bellát, mert ha úgy vesszük, nem direkt ölte meg Siriust. Nem Avada Kedavrát küldött rá, hanem Stuport. Hülye függöny.) Sirius volt az egyik kedvencem... :'(
7/8 anonim válasza:
Sirius volt a kedvenc szereplőm. Sajna, mint ahogy azt már megtudhattad, az 5. részben meghal. Én is nagyon szomorú voltam, mikor ez a rész volt.
8/8 anonim válasza:
El kell, hogy szomorítsalak, mivel az 5. rész végén meghal. Bellatrix Lestrange öli meg a minisztériumban. Én nagyon szomorú voltam, mikor olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!