Mostanában eléggé sok lehangoló könyvet olvastam, szeretnék valami vidámat. Ajánlatok?
Nem humorkönyveket akarok(se horrort) Elég,ha nagyon izgalmas,és pozitív a vége,szóval nem hal meg benne rendes szereplő,nem tartalmaz az olvasó számára iszonyatosan rossz csavart.Dan Brown Infernoja pl. szerintetek megfelelnek ennek az elvárásnak?Csak mert ezt láttam a sulikönyvtárban.
Várok ajánlatokat :)
Neil Gammon és Terry Pratchett - Good Omens
Michael Goldman - The Princess Bride
Garth Nix - Abhorsen sorority
sorority
Jó az Inferno, de Dan Brown többi könyve is nagyon izgalmas, fordulatos. Nekem a Da Vinci- kód a kedvencem tőle. Sok csavar van a történeteiben, de semmiképpen sem lehangoló, legalábbis nekem.
Én ajánlanám még Rejtő Jenőtől a Fehér folt c. könyvet, és Vaszary Gábor: Ketten Párizs ellen c. könyvét. Mind megfelel a kitételeidnek.
Ezek inkább fantasy témájúak de szerintem iszonyat jók, ha rossz kedvem van én mindig ezeket olvasom:
J.Goldenlane
Isteni balhé
Pokoli balhé
A herceg jósnője
A jósnő hercege
Ja és ne csapjon be a név, egy magyar íróról van szó valójában de nekem nagyon tetszik a stílusa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!