15-17 évesek, mostanában milyen jó könyvet olvastatok?
Zabhegyező
Nem a legeseménydúsabb könyv, inkább a lelkifolyamatok állnak a középpontban. ÉÉn imádtam!:))
Voltaire - Candide - ne riasszon meg, hogy kötelező/klasszikus, én imádtam :D
Ha szereted a fantasyt, akkor Tamora Pierce - A nőstényoroszlán éneke sorozat
Ha romantikust szeretnél, akkor Szilvásy Lajos - Egymás szemében vagy bármelyik Sarah Dessen könyv (pl.: Altatódal, Tökéletes)
disztópiásból amit nemrég olvastam és szerettem az Lauren Oliver Delírium sorozata volt.
Milyen témájú könyveket szeretsz? Úgy tudnám, hogy miket írjak. :)
Guild Wars Végzetpereme (kellemes csalódás volt, lévén játék adaptáció)
Éjangyal trilógia
Éppen olvasom pedig az Assassini Trilógia első részét (Nem Assassins's Creed, ez sokkal fantasysabb)
Én most az "Időtlen szerelem triológiái"-t olvasom, és nagyon szeretem. 3 kötete van: rubinvörös, zafírkék, smaragdzöld
Nagyon jó könyv!! ;)Ha lány vagy és szereted a kissé romantikus, titkokkal teli könyveket, tökéletes választás.
Stephen King - A setét torony sorozata. Már több regényéne, novellájának rugaszkodtam neki, de eddig csak ez a sorozat hozta nálam a várt élményt. Tőle még A talizmánt és A rémkoppantókat néztem ki.
Valamint párhuzamosan Kinggel Markus Zusaknak A könyvtolvaj c. regényét olvasom. A náci Németországban játszódik, egy árva kislányról szól. Január végén lesz moziban a filmje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!