Hogy tetszett a Shiver (Maggie Stiefvater)?
Nagyon jó könyv, imádom! most fejeztem be, kb.10perce, az utolsó fejezetknél kb.1csomag pzs elment, de imádom!! Az utolsó 3mondatot 3-4szer újraolvastam,h.felgojam, milyen jó nekik!!!! Eddig is imádtam a farksokat, de ezután....mért nincs ilyen élőben..?:D különben tudtad,h.ez egy 3részes sorozat első könyve?
The Wolves of Mercy Falls
Ennek a sorozatnak a kiadását az a Scholastic nevű kiadó gondozta, akik a Harry Potter sorozatot felfedezték. A Shiver a háromrészes sorozat első része, amely 20 hétig szerepelt a The New York Times Sikerlistásán. Több, mint 30 ország kiadója vásárolta meg a jogokat. Hamarosan film is készül belőle a Unique Features gondozásában.
A sorozat részei:
* 1. Shiver (Amerikai kiadás: 2009. augusztus 01. Magyarul Borzongás címmel jelent meg 2009-ben a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában)
* 2. Linger (Kiadó: Scholastic. Amerikai megjelenés: 2010. július 20.)
* 3. Forever
váááááá mikor ér ide az hozzánk, mikor ott július :(:(
most fejeztem be kb. 3 perce és nagyon tetszik már várom a következő részt
az utolsó fejezeteket végig bőgtem amúgy is érzékeny vagyok de ott aztán mint a záporeső na meg ott mikor Sam kiugrik a kocsiból :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!