Szent J. Gimi - hogy lehet, hogy mindenki annyira jó és erős franciából, amikor a nagy többség semmit nem tanul, és ez pont a nyelv, ami az egyik legnehezebb; illetve Haller mit tanít? - gondolom, nem a heti egy osztályfőnökit.
Nahát, Második válaszoló, ez nekem hogy nem jutott eszembe? :)
Na komolyra fordítva, azért egy általános iskolai nyelvtudás sehol nincs ahhoz, hogy 12.-ben az egész osztály emelt szintű érettségit tesz fr.-ból. Ahhoz azért 4 éven át bőszen tanulni kellENE, de ezt Virág-Ricsi-Dave-Macu, nem beszélve Andris-Robiról (és a maradék hasonló szorgalmas, lelkes diákról) soha nem teszi, még az írásbelijük sincs kész, nemhogy leülnének tanulni!
Köszi, Első!
Kedves kérdező !
1. olvastad te egyáltalán az SzJG-t? Beleélted magad az ő szerepükbe?
2. Igenis franciára még a "rosszabb" tanulók is tanultak.
3. Mégis mit törődsz te ezzel? Miért nem örülsz inkább annak, hogy íródott egy fantasztikus könyv, ami leköti nem csak a tiniket, hanem még a felnőtteket is.
Inkább menj és olvass egy pszichológiai könyvet vagy mit tudom én. Azon gondolkodhatsz. Nem rosszból.
19.25-ös, azért mert benned nem vetődnek fel kérdések, mert a gondolataid egysíkúak és szegényesek, mert fantáziátlan vagy, és nem gondolkozol annál tovább, mint amit hallottál, olvastál(?), nem kell rosszindulatúnak lenned.
Konklúzió: a hozzászólásod semmit nem ért, kár volt pazarolni rá(d) az időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!