Szerethető karakterek, akik előttünk nőnek fel. Nincs erőltetve, mint a reszkessetek betörők karaktere, inkább barátságos, mint Ladó Gyula Lajos.
2014. szept. 3. 19:09
3/7 anonim válasza:
Mert elragadó, egy külön kis dimenzió mint pl a Csillagok háborúja vagy éppen a Gyűrűk ura.
Jó olvasni mert kiragad a valóságból és nem tudsz közben máson gondolkozni.
2014. szept. 3. 20:16
4/7 anonim válasza:
Mert zseniális.:)
J.K.R forever.
2014. szept. 5. 17:19
5/7 anonim válasza:
Leggyakrabban a valós életből merít élethelyzeteket és ülteti át a sorozatba. Pl beilleszkedés egy új környezetbe, ellenségek, barátok, szerelmek, hűség, árulás, kedvenc és utált tanárok. Minden, ami velünk megtörténhet. Magával ragadó kastély, falu, sport, mágia, kalandok, háború. Kell ennél több? Nem :)
2014. szept. 5. 20:53
6/7 anonim válasza:
Azért ,mert egy nagyon izgalmas könyv.Amint már előttem sokan mások is mondták,annyira különleges ,mágikus hangulata van az egésznek,amely magával ragad,hogy míg e könyvsorozatot olvasol,szinte abban a világban élsz. szereplők barátaiddá válnak .: )
2014. szept. 6. 13:11
7/7 anonim válasza:
mindez igaz, de az, hogy izgalmas, elragadó, saját kis dimenziója van amibe el lehet menekülni ez szerintem, önmagában nem lenne elég, mivel rengeteg ilyen mű van amire ezek igazak, szerintem még egy hatalmas nagy lapáttal rádob az, hogy olyan egyszerű nyelvezete van (angol) hogy egy olyan ember is könnyedén elolvassa, aki amúgy nem szeret olvasni, mégis ezzel az egyszerű nyelvezettel is rendkívül jól összeszerkesztett művecske, és ebben bizony megközelítőleg egyedi.
aki nem hiszi, olvassa el angolul, aztán olvasson pl egy Eragon-t... mindkettő zseniális a fantasy műfajban, de az eragon nyelvezetével sokszor még az anyanyelvűek is megbajlódnak...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!