A Harry Potter című könyvsorozatban miért bocsát meg Lupin Pitonnak?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert Remus Lupin kijelentette a 6. részben; hogy ő nem utálja Perselus Pitont! De a 3. részben Piton a szellem szállason (mikor megláta Remust Siriussal, Harryvel, Ronnal és Hermionéval) elkapta Lupint és a dementorok kezére a karta adni ártatlanul csak mert vérfarkas! (Na meg Siriust is mert körözött bűnöző volt de őt is ártatlanul zárták az Aszkabanba!)2014. aug. 31. 20:03
1/7 anonim válasza:
Ha megnézzük Lupin jellemét nem lehet túl haragtartó, amúgy amikor Piton megjelent a szellemszálláson annyit látott, hogy Lupin ott van Siriussal akit addig körözött bűnözőnek hittek és amúgy sem kedvelte, így szerintem érthető, hogy a dementorok kezére akarta adni.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!
2014. aug. 31. 20:22
3/7 anonim válasza:
Szerintem az is benne van, hogy ő az egyetlen a baráti köréből, aki felfogta és megértette, hogy Piton nem biztos, hogy a sötét oldalra állt volna, ha ők James-ékkel nem bántották volna annyit a suliban. Sirius szerintem sosem fogta ezt fel, de Lupin azt hiszem megérti Piton keserűségét irányukba.
4/7 anonim válasza:
Amíg nem beszélnek, Lupin is úgy hitte, Sirius árulta el Harry szüleit; szóval a dementorkézre juttatás normális reakció volt a helyzetre.
Piton főzött neki elixírt, meg ugye ő tudta, hogy mit műveltek Pitonnal iskolás korukban.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tartalmas válaszokat!
2014. szept. 2. 14:07
6/7 anonim válasza:
Mert Lupin bizik Dumbledore iteleteben es D. bizik Pitonban.
Mert latta h Jamesek mennyi keseruseget okoztak Pitonnak a Roxfort evei alatt, talan buntudatot is erez amiert nem probalta megallitani oket.
Mert belatja h nem alkalmas az ido a marakodasra.
Mert Lupin remek tanar es elegedettseggel tolti el h a diakjai jobban szerettek ot mint Pitont.
Vegul pedig, mert a mumus Pitonna valtozott es jot szorakozhatott rajta :DD
7/7 anonim válasza:
Lupin más jellem, mint Sirius...Illetve van egy videó, ami a Tekergőkről szól, abban megemlítik, hogy Lupin a csapat, egyik komolyabb tagja, akire lehet számítani.Azt hiszem az 5.részben említik is(na a könyvre gondolok), hogy James és Sirius nem voltak prefektusok, amíg Lupin igen.Nyilván, nem bízták volna rá ezt a felelőséggel járó tisztséget, ha nem lenne megbízható.Viszont azt sajnál, hogy úgy halt meg Lupin és Sirius, hogy nem tudtak bocsánatot kérni Pitontól(mégha Siriustól nem is vártam volna el, hogy bocsánatot kért volna Pipigyusztól) és azt is, hogy nem tudták Pitonról, hogy végig segítette Harryt és Dumbledoret.Kicsit bőlére eresztettem a vélemémyem kifejtését, bocsánat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!