Mi a véleményetek erről a két könyvről? (Harry Potter, Percy Jackson)
A Percy Jacksont nem ismerem.
Harry Potter...órákig tudnék róla beszélni. :) A kedvencem. Egy életre belopta magát a szívembe. Fantasztikus, a karakterek miatt, izgalmas és rengeteg mindenre tanítja az olvasót: barátságra, bátorságra, igaz szeretetre, hűségre...Csak ajánlani tudom, minden korosztálynak.
Én csak a Harrí Potter sorozatot ismerem.
Nagyon szeretem, már vagy 6 éve olvasom, mindig előröl kezdem :)bár az utóbbi években inkább csak a negyed résztől a hetedikig.
Megunhatatlan, egy külön kis dimenzió amibe jó elmenekülni, leköti a figyelmemet, amikor olvasom akkor nem tudok a problémáimon rágódni.
Én is csak a Harry Potter-t ismerem, amit kiskorom óta folyton újra és újraolvasom. Minden egyes olvasásnál felfedezek benne olyat, amit eddig nem, mindig más lesz a véleményem a szereplőkről, de mindig csak egyre jobban szeretem. Valahogy megunhatatlan az egész sorozat...
A HP-n belül talán a Főnix Rendje a kedvencem.
Mind a kettő nagyon jó, az összes részüket olvastam, többször is mert annyira tetszett.
Kedvenc rész a harry potterból a 7., az a legizgalmasabb,
Percyből pedig mind jó.
Fantasztikus könyvek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!