Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek erről a két...

Mi a véleményetek erről a két könyvről? (Harry Potter, Percy Jackson)

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék a véleményetekre.(Szerintetek melyik a jobb?Mi a kedvenc részetek belőle? stb.)

2014. aug. 25. 20:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ismerem mind 2-őt, a HP korszakom olyan 8tól 13éves koromig tartott, most HATALMAS PJO és HOO rajongó vagyok ami tart 3 éve. Kedvenc részem belőle a titán átka, illetve a HOO(heroes of olympus) magyarúl még megnem jelent része, a blood of olympus. Hihetetlenűl jó a PJO csak ajánlani tudom minden korosztálynak! :D

16/F

2014. dec. 12. 10:21
 12/15 anonim ***** válasza:
Per
2015. márc. 11. 17:31
 13/15 anonim ***** válasza:

Percy Jacksont nem ismerem.

Harry Potterről ahogy már előttem is mondták órákig lehetne mesélni:D egész kisgyerekektő nagyszülőkig mindenkinek ajánlom.Egyszerűen nem tudom megunni borzalmasan jól felépített nem véletlenün a fél világ kedvence.Én imádom a könyveket Harry Potter mellett nagy kedvencem az Éhezők viadala és Beavatott ezek mind zseniális könyvek de csak ennyi.Harry Potter vuszont nem csak egy könyv.Van benne valami varázslatos amikor opvasod olyan érzés mintha átkerülnél egy másik univerzumba minden gondododról megfeledkezel...ennyi év után is minden percben ugyanezt érzem mikor olvasom...

2015. márc. 11. 17:35
 14/15 anonim válasza:
A Harry Pottert egy idő után untam. Túl szenvedőssé vált. A Percy Jackson viszont egyedi, és vicces (felnőtt fejjel is). Emlékszem, régen kötelező volt az Odüsszeia és társai elolvasása. Mivel kötelező volt, gyűlöltem, és bár elolvastam, de utána semmire nem emlékeztem belőle. Mikor a PJ-t olvastam, sorra beugrottak a szereplők, események, és éppen ezért tartottam leleményesnek.
2017. jan. 31. 18:34
 15/15 anonim ***** válasza:

Én a Harry Potterből csak a filmet láttam. De azok nagyon tetszettek. Leginkább maga a kastély tetszett belőle legjobban.

A Percy Jacksonnál a filmeket láttam előbb. És amíg nem olvastam el a könyveket tetszett a film. De miután az 5 könyvet 29 óra alatt elolvastam már nem tetszett mert sok mindent kihagytak(fontos dolgokat).

És azóta több száz fanficet is olvastam belőle. Nekem az tetszett amúgy ebben a könyv sorozatban hogy felveti azt a lehetőséget hogy a görög és római mítoszok a mai világban is létezik. Ráadásul a minden napjaink része.

Véleményem szerint azért más a rajongói kör mert a Harry Potterben lévő varázslat témát sokan ismerik és szeretik.

De a Percy Jackson görög mitológiás világát nagyon kevesen ismerik.

2017. febr. 1. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!