A Harry Potterhez és a Percy Jacksonhoz hasonló fantasy könyvek?
Figyelt kérdés
2014. júl. 4. 17:39
1/13 anonim válasza:
Ajánlani tudom a Deltora könyv sorozatot.
2/13 anonim válasza:
Talán az Alkonyat,bár nekem nem tetszett.
3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A Deltorára rákerestem, jól hangzik.
Az Alkonyat nem az én stílusom.
Ha tudtok még, kérlek írjatok! ;)
2014. júl. 5. 22:54
5/13 anonim válasza:
A tűz és jég dala sorozat?(Trónok harca... stb) Nekem az egyik személyes kedvencem. :-)
6/13 anonim válasza:
Titokfölde (egyik kedvenc sorozatom, de ne ilyesszen meg a ronda boritó:D) vagy a Beavatott, bár a 2. része nem jött be.
7/13 anonim válasza:
Éhezők viadala! szuper!
bár eddig akárkit kérdeztem a 3. vége senkinek se tetszett de érdemes elolvasni
8/13 anonim válasza:
Nemrég jelent meg Cassandra Clare-től a Vaspróba. Állítólag hasonlít a Harry Potterre.
10/13 A kérdező kommentje:
Húú, igaz párat olvastam közülük, de tetszenek azok, amiket nem és ajánlottátok, nagyon köszönöm. Ha valakinek kell ilyen témájú könyv még, csak írjon rám, én tudok segíteni, mert nagyon sokat olvastam. mégegyszer köszi
2015. szept. 7. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!