Harry Potter könyvsorozatot érdemes végig olvasni?
A filmek rosszak, nem adják vissza a történetet és sok a kimaradt jelenet. Erre majd te is rájössz, ha elolvasod. 21 éves vagyok, rengeteg könyvet olvastam már, klasszikusoktól kezdve a modernekig, de a Harry Potter sorozat az, ami a legtöbb értéket adta nekem. Hiába egy kisfiúról, egy varázsvilágról szóló könyv, én mégis inkább felnőtteknek ajánlom. Egy jó tanács, a sorok közt olvass! Százszor is elolvashatod, mindig találsz benne valami újat.
De ugyebár ez csak az én véleményem... :)
Tessék, itt össze van szdve, miért érdemes a könyveket elolvasni. Nagyon nem ugyanaz a kettő.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__5860882-s..
Tudod ki Holtsáp, Ágas, Tapmancs, és Féregfark a tekergők térképén? Tudod miért ez a nevük? Tudod, hogy Gróp hogyan került Hagridhoz? Tudod, hogy Harry mit vett a barátainak a kviddics világbajnokságon? tudod, hogy hol dolgozott Dobby miután Harry felszabadította? Tudod ki az a Hóborc? Tudod, hogy a Véres Báró, miért Véres Báró? Tudod, hogy hogy került a pálca Dumbledorhoz? Tudod, hogy Voldemort miért képtelen a szeretet érzésére? Tudod, hogy Dudlicsek miért hagyott teát az utolsó részben Harry küszöbén mindig, hogy az nagy bosszúságában felrúgja azt, mikor kijön a szobájából? Tudod, hogy ki árulta el Umbridge-nek, hogy hol gyakorol Dumbledor serege? (nem nem tudod) :D
És ez csak néhány, ami most találomra eszembe jutott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!