Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Csak nekem van problémám a...

Csak nekem van problémám a szjg főhősével és főhősnöjével?

Figyelt kérdés

1, Reni csak szerintem felszine? (az első könyvben csak anyit tudunk meg Cortezről hogy jól néz ki, meg hogy menő, meg azt hogy deszkázik. Így már értem hogy Reni miért szereti!)

2, az utolso osztály kiránduláson Ricsi belelökte Renit a medencébe, a sok bénázása miat. És Cortezel mivan? Ő nem bénázot? ősem merte meg mondani Reninek! vagy az nem baj ha ő fél?

2014. aug. 26. 14:19
 1/6 violetta 2002 ***** válasza:
90%

1.én is így gondolom

2.szerintem ez igazságtalan.szerintem baj,hogy cortezt nem lökték be.bár amikor beugrott a vízbe már javított a helyzeten.

2014. aug. 26. 17:44
 2/6 anonim ***** válasza:
81%

1. Reni az egyik későbbi, talán az 5. könyvben, mondja, hogy régen csak a kinézete miatt tetszett neki, de már ismeri hogy milyen kedves, édes. ......

2.na igen, ezt Reni meg is mondta Corteznak, meg a többieknek is, ezért beleugrott a vízbe. Így azért végülis kvittek. :)

2014. aug. 27. 09:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Reni egyéb okok miatt is nevezhető felszínesnek, de azt gondolom, ebben igazad van. Egyébként Cortez már szinte skizofrén személyiség, ilyen ugyanis biztosan nem akad sehol: nem érdekli, ha megbukik, videójátékozik állandóan, mégis magától megy nyelvvizsgára, közben minden sportban jó, millió ismerőse van, de nem érdeklik stb. Igen, mondhatnánk, hogy ennyire érett. De miért nem akkor volt érett, amikor Reni megtetszett neki? Szóval szerintem Reni felszínes, Cortez meg irracionális. (Annak ellenére hogy kiborító, mennyire bírtam én is)

A medencés tényleg igazságtalan volt, de én azon akadtam fent, hogy Dave-et könnyebb volt belökni, mint Kingát :P

2014. szept. 25. 20:19
 4/6 Norceee ***** válasza:
83%

2) Cortez családi hátteréről kevés szó esik itt a gyakorin, pedig szerintem az a kulcsa a viselkedésének. A szüleivel való kapcsolatát elég keményen jellemzi, ilyeneket mond a 8. kötetben, hogy ha hagynám, hogy anyám béreljen nekünk lakást Párizsban, akkor megint lenne mivel zsarolnia... Na, ezek után ne csodálkozzunk, hogy nem meri kimutatni és főleg kimondani az érzéseit Reni iránt. Örülten fél a visszautasítástól.

Viszont igazat ad Reninek, hogy ő maga is bénázott eleget, ezért is ugrik bele a medencébe. :) Ami abszolút oké is.

2014. dec. 3. 15:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Cortez már akkor is megkapta a magáét, amikor Taylor Swift volt a csengőhangja. :)
2014. dec. 29. 22:46
 6/6 Mcgalagony17 ***** válasza:

1. Szerintem Renire nem is a felszínes a legjobb kifejezés, hanem, hogy tapasztalatlan és befolyásolható. Én alig emlékszem olyan részre, ahol határozottan, egyedül döntött valamiben. Azért van szüksége pont Cortezre- a fent leírt külsőségeken túl-mert ő pont az ellentéte, vagyis határozott, és mindenki szereti. Tipikus alárendelt-fölérendelt kapcsolat, mindig is elég sok volt ilyenből.

2. Cortezt azért nem piszkálja senki a bénázásai miatt, mert a könyv szerint ő a Fiú nagy betűvel... vagyis a megtestesült tökéletesség. :D Ezért illik be remekül tündérmesének a könyv.

22/N

2016. febr. 22. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!