Egy sztort írók, de szerkesztésel van némi problémám. Esetleg van itt olyan akinek lenne kedve, ideje segiteni nekem?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 17. 12:25
2/9 A kérdező kommentje:
ahogy mondod:D
kösz
2014. ápr. 17. 12:53
3/9 anonim válasza:
na jó, mire vonatkozik a segítség kérés?
4/9 A kérdező kommentje:
Amiket èn össze irok azt kène meg szerkeszteni.
Mival ha èn elkezdek most szerkeszteni annak nem lesz jó vège:D
Mert mindig ki törölnèm ami irok.
Bocs de mobilrol irok
2014. ápr. 17. 13:21
5/9 anonim válasza:
ha fél óránál nem vesz több időt igénybe, akkor segítek
(jaj de nagy állat vagyok :))
6/9 A kérdező kommentje:
Aki eddig javitot nekem az eltünt:D
Szerintem rám unt.Két részt küldtem át neki amit ugy ahogy megcsinált de aztán szerinte rám unt:D
Most íróm harmadik részt ahoz keresek majd valakit aki segitene.
De még nincs kész ha tényleg segitenél akkor írj rám prvibe.
Meg mutattom a sztorit és eldöntöd
2014. ápr. 17. 13:53
7/9 anonim válasza:
rádírtam, bár már előre félek, ha valaki feladta már az írásoddal a küzdelmet :))
8/9 anonim válasza:
Szerintem első körben csak a történetre koncentrálj, ne akarj egyszerre író és szerkesztő lenni. Ne mutasd meg senkinek, amíg nem írtad meg a végét. Ha készen vagy, nézd át, használd a szövegszerkesztő ellenőrzőjét és utána keress valakit, hogy nézze át, amikor már csak csiszolni kell rajta és nem a történeten gondolkodni.
9/9 Katona Dius válasza:
Ha kell még segítség, akk szólj. Szívesen segítek ilyesmiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!